Connect with us

Actueel

Het wordt nog gekker: Nieuwe vlam Nicol Kremers geen onbekende voor Peter Gillis!

Het lijkt erop dat Peter Gillis en Nicol Kremers inderdaad uit elkaar zijn gegaan, zoals al langer werd gespeculeerd. Gillis liet weten dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan.

Er gingen geruchten dat Nicol een relatie had met een barbier uit Schoonhoven, maar die relatie was al snel voorbij.

Echter, deze week liet Nicol Kremers op TikTok doorschemeren dat ze een nieuwe liefde heeft in haar leven.

Deze nieuwe liefde blijkt Patrick te heten en volgens bronnen heeft Kremers het erg gezellig met hem. Het opvallende is dat Patrick geen vreemde is voor Peter Gillis, want hij is een oud-werknemer van hem.

In een live-sessie op TikTok deed Kremers een bijzondere onthulling. Ze zei namelijk dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Dit suggereert dat ze een serieuze relatie heeft met Patrick.

Kremers deelde ook een foto in haar Instagram Stories en naar verluidt is deze gemaakt in de woning van Patrick.

Het Instagram-kanaal Realityfbi deed vervolgens onderzoek en ontdekte dat Patrick de zoon is van zangeres Hanny.

Deze vrouw is onder andere bekend van Hanny en de Rekels en het super bekende liedje Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn.

Het is interessant om te zien hoe dit nieuws zich verder ontwikkelt. Het lijkt erop dat Peter Gillis en Nicol Kremers nog steeds in elkaars leven zijn, aangezien Patrick een oud-werknemer van Gillis is.

Het is afwachten hoe de reactie van Gillis zal zijn op het nieuws dat zijn ex-vriendin nu een relatie heeft met een oud-werknemer van hem. Misschien reageert hij wel helemaal niet, omdat hij en Kremers in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Het blijft hoe dan ook spannend om te volgen.