Connect with us

Actueel

Gruwelijk bedrijfsongeval bij metaalbedrijf: Man komt in zaagmachine terecht

In Nijverdal heeft vanmorgen een tragisch bedrijfsongeval plaatsgevonden bij het metaalverwerkingsbedrijf Broeze. Een medewerker is tijdens zijn werkzaamheden bekneld geraakt in een zaagmachine en overleden.

Het nieuws is gemeld door het Algemeen Dagblad en heeft voor veel verslagenheid gezorgd in de omgeving van het bedrijf en daarbuiten.

Hulpdiensten, waaronder een ambulance en politie, zijn direct opgeroepen nadat het incident zich had voorgedaan. Echter, bij aankomst van de hulpdiensten kon er helaas niets meer worden gedaan voor de medewerker.

Het slachtoffer is ter plekke overleden. Het is nog onduidelijk hoe de man in de zaagmachine terecht is gekomen. De politie en de arbeidsinspectie zijn een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De gebeurtenis heeft een grote impact op de werknemers van het bedrijf en de nabestaanden van het slachtoffer. Broeze is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar bestaat.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van metaal en heeft verschillende klanten in Nederland en daarbuiten. Het is nog niet bekend hoe het bedrijf omgaat met het verlies van de medewerker en welke gevolgen het ongeval heeft voor de activiteiten van het bedrijf.

Het bedrijfsongeval in Nijverdal laat wederom zien hoe belangrijk het is om veiligheidsregels na te leven. Het is van groot belang dat werkgevers en werknemers zich bewust zijn van de risico’s van hun werkzaamheden en de nodige maatregelen treffen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken.

De arbeidsinspectie zal onderzoeken of Broeze voldoende maatregelen heeft getroffen om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen.

Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de overleden medewerker en de collega’s van Broeze. We wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Lees verder

Actueel

Moeder legt regels op aan grootouders: geen luier verschonen van baby

Een moeder van een baby van zes maanden oud heeft moeilijkheden met haar schoonmoeder vanwege enkele belangrijke aspecten in verband met de privacy van haar kindje.

De moeder en haar man nemen het ouderschap zeer serieus en vinden dat bepaalde taken alleen door hen moeten worden uitgevoerd, zoals het verschonen van de luier en het in bad doen van hun baby.

Ze willen de privacy van hun kindje waarborgen en voorkomen dat anderen de intieme delen van zijn lichaam betreden.

Bovendien willen ze hun baby zo veel mogelijk rust geven en voorkomen dat het verschonen van de luier een negatieve ervaring wordt.

Door deze opvattingen is de relatie met de schoonmoeder niet goed. Ze verschoonde een keer de luier in het bijzijn van de moeder zonder toestemming te vragen.

De moeder was geïrriteerd omdat het niet de taak van haar schoonmoeder was om het te doen. Bovendien pakte ze haar baby op alsof het haar eigen kind was, en de baby huilde de hele tijd dat ze hem aan het verschonen was.

De moeder stopt altijd wanneer haar baby huilt totdat hij weer kalmeert en respecteert zijn emoties. Haar schoonmoeder deed dit niet en negeerde haar bewust in haar ouderlijke rol.

De moeder plaatste haar verhaal online en vroeg anderen om hun mening. Gebruikers merkten op dat grenzen stellen aan dit soort dingen belangrijk is en dat het belangrijk is om er direct op te wijzen als iemand deze overschrijdt.

De moeder van de baby wil dat anderen hun plaats kennen en haar baby niet verschonen. Het intieme deel van het lichaam van haar baby is alleen voor haar bedoeld.

Haar baby heeft ook recht op rust en privacy, en ze wil voorkomen dat zijn luier verschonen een negatieve ervaring wordt.

Haar relatie met haar schoonmoeder is verstoord omdat deze de grenzen niet respecteert. Het is belangrijk dat anderen deze grenzen respecteren en dat de moeder haar rol als ouder kan vervullen.

Ze heeft gelijk om haar grenzen te stellen en anderen te laten weten dat het niet acceptabel is om haar baby te verschonen zonder toestemming te vragen.

Ze moet haar grenzen op een duidelijke manier communiceren en vasthouden aan haar overtuigingen, zodat haar baby de privacy en rust kan krijgen die hij nodig heeft.

Lees verder

Actueel

Moeder Carissa kiest dure merkkleding voor dochter boven voeding: alleen soep en noedels op tafel

Carissa Spark is de trotse moeder van haar dochtertje Lavinia, die nu zeven maanden oud is. Carissa’s inkomen komt van een staatssubsidie en het is dan ook moeilijk voor haar om financieel rond te komen.

Ze heeft ongeveer 180 euro per week beschikbaar, nadat ze haar vaste lasten heeft betaald. Voor haar is het een prioriteit dat haar dochter peperdure merkkleding draagt, zelfs als dit ten koste gaat van echte noodzakelijke levensbehoeften.

Carissa zegt dat ze er altijd voor zorgt dat Lavinia niets tekort komt, van eten tot speelgoed.

Ze heeft alles wat ze nodig heeft en Carissa heeft besloten om alle materiële goederen op te geven om haar dochter te verwennen.

Om dit te kunnen bekostigen, moet ze echter offers brengen. Merkkleding is ontzettend duur en om Lavinia deze kleding te kunnen laten dragen, moet Carissa gezonde voeding laten staan en kiezen voor goedkoop en ongezond voedsel.

Carissa geeft aan dat ze alleen soep uit blik en instant noedels eet, maar dat ze zelfs in armoede zou blijven leven om voor haar dochter juwelen te kunnen kopen.

Het is moeilijk voor haar om financieel rond te komen, en ze moet ieder dubbeltje omdraaien om haar vaste lasten te betalen en continu nieuwe kleding voor haar groeiende dochtertje te kunnen aanschaffen.

Deze moeder neemt echt alleen genoegen met merkkleding en het geeft haar een goed gevoel om haar dochter in deze kleding te zien.

Ze vindt het de moeite waard om haar eigen voeding en gezondheid op te offeren om haar dochter in deze kleding te kunnen kleden.

Het is belangrijk om te erkennen dat het belangrijk is om prioriteiten te stellen en dat de keuze om merkkleding boven gezonde voeding te stellen niet zonder risico’s en gevolgen is.

Het is belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de mogelijke risico’s en de gezondheid van hun kinderen altijd vooropstellen.

Er zijn alternatieven die kunnen helpen om financieel rond te komen zonder afbreuk te doen aan de gezondheid en het welzijn van het gezin. Het is belangrijk dat Carissa en anderen die in vergelijkbare situaties verkeren, toegang hebben tot deze bronnen en steun.

Lees verder

Actueel

Zwemkleding waarschuwing: Jongetje (5) schreeuwt het uit in zwembad door deze zwembroeken

Met de zomer voor de deur en de vakanties in het verschiet, zijn veel mensen van plan om naar het strand of zwembad te gaan om af te koelen. Maar een moeder waarschuwt voor een verborgen gevaar in nieuwe zwembroeken.

Laura Collins was op vakantie met haar vijf jaar oude zoon Jack en koelden af in het zwembad van een hotel.

Na het zwemmen trok Laura de badkleding van haar zoon uit, toen hij plotseling begon te schreeuwen, aldus Mirror.

Jack had zoveel pijn dat hij naar het ziekenhuis moest. Daar vonden de artsen de opmerkelijke oorzaak: het netje in zijn zwembroek had zich rond zijn gesl*chtsdeel gedraaid en zat zo strak vast dat Jack verdoofd moest worden voordat de artsen het konden verwijderen.

Hoewel het misschien een uitzonderlijke verwonding lijkt, was Jack niet de eerste jongen met deze klacht in het ziekenhuis.

Een andere jongen was een paar weken eerder in het ziekenhuis behandeld voor vergelijkbare verwondingen.

Laura raadt nu andere ouders aan om het netje uit de zwembroek te halen en zo veel potentieel leed te voorkomen.

Trimester Talk beveelt dezelfde oplossing aan, of laat kinderen ondergoed onder de badkleding dragen.

Het advies om het netje uit de zwembroek te halen, geldt overigens niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes.

Het is belangrijk om te controleren of er geen scherpe randjes of delen in de badkleding zitten die schade kunnen veroorzaken.

Ouders moeten extra voorzichtig zijn als het gaat om de veiligheid van hun kinderen. Het is belangrijk om de kleding en uitrusting van kinderen regelmatig te controleren op mogelijke gevaren en om voorzorgsmaatregelen te nemen om ongelukken te voorkomen.

Zo kunnen ouders en kinderen optimaal van de zomer genieten, zonder onnodige risico’s.

Lees verder

Actueel

Bejaarde vrouw slachtoffer van onbedoeld vuurgevecht tussen jongeren

Een onschuldige oudere dame is per ongeluk geraakt door een kogel tijdens een vuurgevecht tussen jongeren in Rotterdam.

Het incident vond plaats op het Robbenoordplein in de wijk Charlois rond 15.45 uur.

De vrouw was op dat moment op het plein aanwezig en werd geraakt door een verdwaalde kogel.

Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie lijken de verwondingen van de vrouw mee te vallen, maar het had veel erger kunnen aflopen.

Veel omstanders waren getuige van de schietpartij, waarbij naar verluidt ongeveer tien jongeren betrokken waren.

“Ze zagen er erg jong uit. Daar schrik ik van”, aldus een geschrokken buurtbewoner die sprak met Rijnmond.

De politie heeft vier mannen in de buurt van het Robbenoordplein aangehouden, maar is nog op zoek naar andere verdachten.

Het onderzoek naar de schietpartij is nog gaande. De politie benadrukt dat dit soort geweldsincidenten in woonwijken onacceptabel zijn en dat ze er alles aan doen om de daders op te sporen en te berechten.

Lees verder

Actueel

Meisje (16) heeft relatie met ex-schoonvader (40): ‘De ideale man in de familie te pakken’

Sydney Dean uit Ohio heeft al zeven jaar een gelukkig huwelijk met haar ex-stiefvader Paul, die 51 jaar oud is. De twee kenden elkaar al toen Sydney nog maar 11 jaar oud was, toen Paul in haar leven kwam als de vader van haar vriendje.

Hoewel die relatie voorbijging, bleven Sydney en Paul contact houden. Toen Sydney zestien werd, begonnen ze te daten en uiteindelijk trouwden ze in 2016.

Hoewel Sydney en Paul dolgelukkig zijn met hun relatie, hebben ze te maken gehad met veel kritiek en vooroordelen van anderen. Volgens Sydney heeft de relatie met Paul de band met haar familie en vrienden op de proef gesteld.

In het begin wilde niemand iets te maken hebben met hun relatie, maar uiteindelijk kwamen ze er wel achter dat Sydney en Paul samen heel gelukkig waren.

Sydney is zich bewust van de kritiek die ze krijgt en dat sommige mensen haar relatie als ongepast of ongewoon beschouwen. Ze laat zich hier echter niet door beïnvloeden.

Ze benadrukt dat leeftijd slechts een getal is en dat ze gelukkig is met Paul, de man op wie ze al jaren verliefd was.

Sydney hoopt dat door haar openhartigheid en het delen van haar verhaal een taboe kan worden doorbroken.

Ze wil laten zien dat liefde in vele vormen en maten komt en dat het belangrijk is om open te staan ​​voor de mogelijkheden die het leven biedt.

Hoewel de relatie tussen Sydney en Paul misschien ongewoon lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat liefde zich niet laat beperken door leeftijd, geslacht of andere factoren.

Zolang twee mensen van elkaar houden en respectvol met elkaar omgaan, zou er niets moeten zijn wat hen ervan weerhoudt om samen te zijn.

Lees verder

Actueel

Vrouw van 60 verdedigt relatie met 19-jarige: “Hij maakt geen misbruik van me”

De 60-jarige Pam Shasteen uit Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten, heeft een relatie met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ondanks het leeftijdsverschil van 39 jaar, zijn ze dolgelukkig met elkaar. Pam en Jonathan ontmoetten elkaar via een datingapp en al snel sloeg de vonk over. Het leeftijdsverschil was in het begin wel even een dingetje, maar Jonathan maakte duidelijk dat het voor hem geen probleem was.

Pam was meteen verkocht toen ze Jonathan zag en ontdekte dat ze veel gemeen hadden. Ze deelden hun liefde voor astrologie en het buitenleven en hun gesprekken werden steeds intenser. Na een week besloot Jonathan om Pam te bezoeken en ze hadden meteen een klik. Ondanks dat er op straat grappen werden gemaakt over hun relatie, lieten ze zich niet uit het veld slaan en hun liefde werd alleen maar sterker.

Toen Pam haar dochters over Jonathan vertelde, waren ze verrast maar al snel zagen ze dat hun moeder dolgelukkig was met haar nieuwe vriend. Ook de kleindochters van Pam raakten meteen aan hem gehecht. Jonathan vertelde ook zijn ouders over Pam en zijn relatie werd direct geaccepteerd.

Hoewel Pam en Jonathan gelukkig zijn, waren de vrienden van Pam minder enthousiast over de relatie. Tijdens een etentje vertelden ze haar dat het niet normaal was en dat ze misschien therapie nodig had. Ze waren ervan overtuigd dat Jonathan van haar zou profiteren en haar zou gebruiken, maar Pam wist beter en verbrak de relaties die niet oprecht bleken te zijn.

Het stel laat zich niet uit het veld slaan en bewijst dat liefde geen leeftijd kent. Terwijl sommige mensen hun goedkeuring geven, zijn er anderen die het leeftijdsverschil niet kunnen accepteren. Wat vind jij: is het verkeerd dat Pam en Jonathan een relatie hebben of is liefde echt blind voor leeftijd?

Lees verder

Actueel

Britt Dekker deelt schokkende beelden: ‘Zo snel kan het gaan’

Op zondag had presentatrice en paardenliefhebber Britt Dekker een pechdag. Ze had namelijk een ongeluk met een golfkarretje en haar melkschuimer ontplofte ook nog.

Bovendien ontsnapte er ook nog een paard uit de paddock en liep dwars door de hekken heen. Het leek volgens Britt wel vrijdag de dertiende.

De blondine deelde haar ervaring op haar Instagram Stories. Ze vertelde dat ze dacht een heerlijk ritje te maken met een golfkarretje, maar het liep anders dan verwacht.

Het karretje belandde namelijk in de sloot. Britt dacht dat het slechts een plasje was en reed er vol gas op af. Helaas bleek het geen plasje te zijn en het karretje kapseisde.

De presentatrice was doodsbang en vertelde in haar Stories dat ze dacht dat ze zou verdrinken als ze eronder zou vallen. Gelukkig is alles uiteindelijk goed afgelopen.

Naast het ongeluk met het golfkarretje, ontplofte Britt’s melkschuimer ook nog eens. Ze had dus ook geen lekkere koffie om de dag mee te beginnen.

Tot overmaat van ramp ontsnapte er ook nog een paard uit de paddock. Het dier rende dwars door de hekken heen en ging ervandoor. Het was dus echt een pechdag voor Britt.

Het is niet bekend of Britt nog verdere plannen had voor die dag. Maar na deze ongelukkige gebeurtenissen was ze wel toe aan wat rust.

Britt sloot haar verhaal op Instagram af met de woorden “snel naar bed”. Het lijkt erop dat ze de dag het liefst zo snel mogelijk wilde vergeten.

Het kan ons allemaal overkomen, zo’n pechdag. Hopelijk heeft Britt haar dag na een goede nachtrust weer positief kunnen oppakken. Want één ding is zeker: morgen is er weer een nieuwe dag.

Lees verder

Actueel

Babou uit Gambia zoekt Europese dame: ‘Om jou een kleine Babou te schenken’

Het vinden van een levenspartner is iets wat voor velen erg belangrijk is. Het leven delen met iemand anders is iets wat veel mensen willen, maar niet iedereen vindt het gemakkelijk om de juiste persoon te vinden.

Een plek waar je wellicht niet zo snel aan denkt om de perfecte partner te vinden, is Gambia. Dit kleine Afrikaanse land heeft namelijk een reputatie als een soort van “sksparadijs”.

Er zijn veel mannen in Gambia, vooral jonge mannen, en zij zijn vooral populair onder oudere Engelse dames. Dit is niet zo vreemd, omdat Gambia tot 1965 een kolonie van Engeland was.

Veel Engelse vrouwen gaan op vakantie naar Gambia, en veel van hen worden aangetrokken door de aantrekkelijke jonge mannen die er wonen.

Een aantal verslaggevers van het BBC-programma Panorama bezochten Gambia om te kijken wat er waar is van de verhalen over de lokale mannen en de Engelse dames.

Tijdens hun verblijf kwamen ze in contact met een man genaamd Babou, die al snel duidelijk maakte dat hij wel interesse had in een van de vrouwelijke verslaggevers.

Babou was erg direct en wilde geen tijd verspillen. In een discotheek probeerde hij haar te verleiden met woorden als: “Jullie Europese vrouwen hebben zo’n zachte huid.

Ik zou elk plekje van je lichaam willen kussen.” Hij pakte haar hand en zei vervolgens: “Ik wil je een kleine Babou schenken.” Hij probeerde haar het idee te geven dat zij de ware voor hem was, maar in werkelijkheid probeerde hij natuurlijk elke vrouw te verleiden die hij kon.

Babou is niet de enige man in Gambia die op deze manier te werk gaat. Veel mannen daar weten dat als ze een vrouw beloven dat ze de ware voor hen is, ze haar portemonnee kunnen krijgen.

Dit soort praktijken worden echter steeds minder geaccepteerd, mede dankzij de aandacht die er op social media aan wordt besteed.

Toch blijft Gambia een populaire bestemming voor oudere Engelse vrouwen die op zoek zijn naar liefde. Veel van hen zijn op zoek naar avontuur en willen genieten van hun leven, ook al zijn ze al wat ouder.

Of ze daarbij de perfecte partner vinden, valt nog te bezien, maar het lijkt erop dat Gambia voorlopig nog wel het imago van “sksparadijs” zal behouden.

Lees verder

Actueel

Tragisch verhaal: vrouw wandelt 2 weken met overleden baby in kinderwagen

Waarschuwing: De inhoud van dit artikel kan als schokkend worden ervaren en bevat foto’s die niet geschikt zijn voor gevoelige lezers.

Emma Woodhouse uit Lancaster, VK, heeft haar hartverscheurende verhaal gedeeld nadat ze na 29 weken zwangerschap een onverklaarbare placentabreuk had en haar dochtertje Jess doodgeboren werd. De tweelingzus Bella overleefde de bevalling en werd naar de afdeling neonatale intensieve zorg gebracht.

Emma heeft tijdens haar zwangerschap veel complicaties gehad vanwege een hartvormige baarmoeder, waardoor de ligging van de baby later in de zwangerschap werd beïnvloed en het risico op vroeggeboorte verhoogd werd.

Ondanks een scan twee weken voor de bevalling, waaruit bleek dat de tweelingen gezond waren, kreeg Emma thuis een bloeding en moest ze met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het bleek dat de placenta van de baby gescheurd was, en Jess werd als eerste geboren en kort daarna kwam Bella ter wereld. Beide meisjes moesten gereanimeerd worden, maar Jess overleed al snel.

Emma heeft na de bevalling nog twee weken voor haar doodgeboren dochtertje gezorgd. Ze hield haar vast, zong voor haar en smeerde haar in met lotion.

De baby mocht bij haar blijven en ze heeft zelfs wandelingen gemaakt met de kinderwagen, terwijl ze het handje van haar dochtertje vasthield.

Ze maakte zich zorgen over wat mensen zouden zeggen als ze in de kinderwagen keken en realiseerde zich dat haar dochtertje niet bewoog, maar niemand heeft er iets over gezegd.

De andere kinderen kregen ook de kans om met Jess kennis te maken. Emma had hen uitgelegd dat ze overleden was en dat ze er nog was. De kinderen speelden rond haar en praatten met haar alsof ze nog leefde. Jack, de oudste, was zachtaardiger en begreep wat dood betekende en zei dat zijn zusje in de hemel was.

De begrafenis vond uiteindelijk plaats op 5 juli. Bella werd op 6 augustus uit het ziekenhuis ontslagen en Emma keerde terug naar huis met een gezin van zes in plaats van zeven, zoals ze had gehoopt.

Hoewel sommige mensen het misschien raar vinden dat Emma twee weken lang voor haar doodgeboren dochter zorgde, kan het haar niet schelen. Voor haar was Jess een echte baby en ze wilde dat mensen dat begrepen. Ze is dankbaar voor de tijd die ze met haar dochtertje heeft kunnen doorbrengen en dat ze haar heeft kunnen leren kennen.

Dit hartverscheurende verhaal benadrukt het verdriet en de pijn die gepaard gaan met het verlies van een kind. Emma’s moed en kracht om haar verhaal te delen, zullen anderen helpen om hun eigen verlies te verwerken en te begrijpen dat elk kind, hoe kort zijn leven ook is, van onschatbare waarde is.

Lees verder

Actueel

Bizarre nachtelijke ervaring: inbreker zuigt aan de tenen van een slapende man

Een man uit Florida is getraumatiseerd nadat hij midden in de nacht wakker werd gemaakt door een inbreker die aan zijn tenen aan het zuigen was.

Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Bradenton, vertelde de indringer dat hij geen geld had, maar de man antwoordde dat hij niet geïnteresseerd was in geld.

Hij wilde alleen maar aan zijn tenen zuigen. Dit schokkende incident vond plaats op kerstavond.

Na het vreemde verzoek begonnen de twee te vechten, waarbij de verdachte beweerde dat hij een wapen zou trekken en in het kruis van het slachtoffer zou grijpen.

Gelukkig trok hij geen wapen en wist het slachtoffer de indringer naar buiten te duwen. Daarna sloeg de verdachte de voorruit van de auto van het slachtoffer stuk en sloeg op de vlucht.

De politie werd onmiddellijk gebeld en kwam ter plaatse in Bradenton, Florida. Agenten stuurden honden naar binnen om de dader op te sporen, maar er konden nog geen arrestaties worden verricht.

Het slachtoffer van deze bizarre inbraak is ernstig getraumatiseerd. Het idee dat iemand je lichaam binnendringt en aan je tenen zuigt terwijl je slaapt, is angstaanjagend.

Het slachtoffer heeft ondertussen aangegeven dat hij zich niet veilig voelt in zijn eigen huis. Hij zal waarschijnlijk professionele hulp nodig hebben om deze traumatische gebeurtenis te verwerken.

De politie is druk bezig met het onderzoeken van deze zaak en is op zoek naar de dader. Het is nog niet bekend of deze inbreker specifiek op zoek was naar tenen om aan te zuigen, of dat hij gewoon op zoek was naar een slachtoffer om te intimideren.

In ieder geval is dit een angstaanjagend voorbeeld van inbraak en inbreuk op iemands privacy en veiligheid. Het is belangrijk om altijd alert te blijven en te zorgen voor voldoende beveiliging van uw huis.

Lees verder

Trending