Connect with us

Actueel

Caroline van der Plas komt met bewijs: ‘Ze geloven het niet’

Caroline van der Plas, de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging (BBB), is de grote winnaar geworden van de Provinciale Statenverkiezingen.

Op haar Instagram-account heeft ze nu foto’s van zichzelf geplaatst uit de jaren tachtig, nadat Johan Derksen opmerkte dat ze er vroeger zeer goed uitzag.

Deze week kreeg Maxim Hartman online ruzie met volgers van Caroline van der Plas. Een felle discussie ontstond en een boze Maxim schreef: “Pleur lekker op hier.”

Hij plaatste ook een foto van Caroline van der Plas op zijn Instagram en schreef: “Wat een week. Hebben jullie ook oprispingen waarbij er stukjes meekomen? Die roodwitblauwe ring maakt het af en vat alles mooi samen.”

Het bericht van Maxim zorgde bij sommige volgers voor woede. “Als je meent dat je het zelf beter kan, ga iets zinnigs doen dan. Dit is gewoon een beetje loser gedrag”, reageerde een volger.

Hartman was echter niet van plan om een discussie uit de weg te gaan en sneerde vervolgens: “Mensen met hondjes in hun bio sporen niet.”

De volger liet weten dat hij de reactie van Hartman maar slap vond. Uiteraard kwam Maxim met een reactie en zei vervolgens: “Pleur lekker op hier.”

Het is al langer duidelijk dat er weinig empathie is voor Maxim. Vorig jaar zomer maakte hij bijvoorbeeld aan tafel bij Renze ruzie met een boer.

Aan tafel bij Renze zei Maxim tegen de boer dat hij zich maar gewoon moest laten omscholen. “Het is geen recht om boer te zijn! Waar komt dat vandaan?

Vergunningen worden ingetrokken. Ik vind niet dat je het recht hebt om te zeggen: ik ben boer en ik zal altijd boer blijven. Als de samenleving zegt: we hebben geen behoefte meer aan jou als boer, dan heb je te stoppen. Klaar!”, zei hij aan tafel.

In de politiek zijn er vaak hevige discussies en meningsverschillen, maar het is belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en meningsverschillen op een constructieve manier te bespreken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat persoonlijke aanvallen en beledigingen geen plaats hebben in het debat en dat we ons moeten richten op inhoudelijke argumenten en oplossingen voor de uitdagingen waar we als samenleving voor staan.