Connect with us

Actueel

Oma gaat naar Disneyland met haar hele familie, maar er is één persoon die niet mag komen

Een Engelse oma viert binnenkort haar 75e verjaardag. Ze wil met haar gezin naar Disneyland Parijs, maar er is één persoon die ze niet van tevoren wil boeken:
haar achtjarige stiefdochter.

Als kind hoef je je geen zorgen te maken dat je buitengesloten wordt. Vooral als je niets kunt doen om te helpen, is het buitengewoon pijnlijk als anderen denken dat je er niet bij hoort.

“Nee, mijn familie”
Op het populaire Reddit-forum, waar mensen persoonlijke verhalen delen, vonden we het verhaal van een vader. Hij is met een vrouw en zijn moeder wordt binnenkort 75 jaar. De grootmoeder van drie kinderen wilde het weekend met de hele familie doorbrengen in Disneyland Parijs, maar wilde niet dat haar stiefkleinzoon meeging.

De vader schreef:
“Ik heb net te horen gekregen dat mijn dochter de enige is die niet naar Disneyland mag. Mijn schoonmoeder beschouwt het niet als familie, ze heeft het me heel duidelijk gemaakt. Mijn dochter van 8 is erg teleurgesteld en vroeg me wat ze fout deed.

Hoe moet ik dit uitleggen? “Hoe leg ik dit uit aan een kind? Ik wist niet wat ik moest zeggen en wilde haar niet vertellen wat mijn schoonmoeder van haar vond. Het zou haar hart breken en ze heeft veel meegemaakt met de scheiding tussen mij en mijn ex.

“Mijn vrouw vond het niet leuk, maar vroeg me de wensen van haar moeder te respecteren. Eerlijk gezegd respecteer ik dat niet. Eigenlijk hoef ik haar niet meer te zien. Vanaf nu zal elke keer dat ik haar zie me aan die gebeurtenis herinneren.

“Mijn kinderen staan ​​op de eerste plaats. Zo lang als ik leef. Met iedereen die mijn dochter aanraakt, krijg ik te maken. Nu mijn dochter niet wordt geaccepteerd, niemand in mijn familie erover durft te praten, vraag ik me af of ik deze relatie moet voortzetten of niet.