Connect with us

Actueel

Koppel doodt 3-jarig dochtertje omdat ze hen stoort tijdens vrijpartij

De Britse Nicola Priest (23) en Callum Redfern (22) zijn veroordeeld voor de moord op de dochter van Priest. Kaylee-Jade (3) overleed in augustus 2020 aan meerdere verwondingen. Wanneer een kind hen onderbreekt om te huilen tijdens seks, zijn zij het schuldige paar. Het autopsierapport vermeldde maar liefst 68 nieuwe en oude verwondingen, waaronder een gebroken been, gebroken borstbeen en meerdere gebroken ribben. Een jury vond het tweetal schuldig aan doodslag.

Bewakingsbeelden bijna elke dag een jaar geleden stierf de driejarige Kaylee-Jade. Op bewakingsbeelden is te zien hoe moeder Nicola Priest en Kaylee op 8 augustus 2020 samen een lift nemen in het flatgebouw waar ze wonen, voordat ze eruit stappen. Ook al besteedt Nicola weinig aandacht aan haar dochter, er lijkt ook weinig aan de hand. Uren later zouden zij en haar minnaar Callum Redfern Kaylee hard slaan.

Kid Callum en Nicola zagen de driejarige als een last, iets wat al snel duidelijk werd tijdens de rechtszaak rond de dood van Kylie. Buren getuigden hoe de moeder Kelly-Jade een “verdomde snotaap” noemde – een verdomde snotaap. Er worden ook meerdere sms-berichten getoond tussen Nicola en Callum. Op 27 juli sms’te Redfern: “Ik verlaat die kleine. Ik ben klaar met je brutale dochter.”

Teder, maar het is niet alleen verbaal geweld. Voorafgaand aan die dramatische zomerdag hoorden verschillende getuigen luid geklop en gebonk vanuit het appartement, gevolgd door Kelly’s luide geschreeuw. Misschien een schrikreactie op het geluid? Een buurvrouw vertelde de jury hoe ze Nicola hoorde opscheppen: “Ik zou zeggen dat ze uit bed viel”.

Ook meerdere sms-berichten wijzen op kindermishandeling. Het lijkt er zelfs op dat het koppel elkaar overboden heeft.
“Ik ga haar vermoorden. Ze blijft maar van de woonkamer naar de keuken lopen. Ik heb haar geslagen en ook omdat ze aan haar luier trok”. Redfern’s antwoord was onverwacht: “Oké, ik zal haar er ook een geven.” “Dat zal ik doen, schat.”

geslacht
Op 8 augustus 2020 rond 19.00 uur huilt Kaylee-Jade weer. Ze was geïsoleerd van haar moeder in wat getuigen beschreven als “een vies appartement”. Mama Nicola en Callum hebben seks in hun kamer. Kelly’s geschreeuw brak uiteindelijk de lont van het stel. Ze wilden het kind fysiek stil houden, en dat is gelukt. Alleen houdt ze nooit op te zwijgen.

Pech Kylie Het is onduidelijk hoe de avond zal verlopen. Zeker was toen Nikola de hulpdiensten verwittigde: de volgende dag. Kaylee-Jade heeft de strijd allang verloren. Experts zeiden dat haar verwondingen vergelijkbaar waren met die van een kind dat werd aangereden door een auto die met 60 kilometer per uur reed. “Als je direct de hulpdiensten had verwittigd, had je haar leven kunnen redden”, zei de rechter resoluut.

In de rechtbank probeerden Nicola en Callum elkaar de schuld te geven van Kelly’s dood. Uiteindelijk werden ze niet veroordeeld voor moord, maar voor doodslag. Bovendien was Nicola volgens de jury ‘kindermishandeling’ vanwege de verwondingen van de oudste. Nikolai kreeg 15 jaar gevangenisstraf en Callum een ​​jaar minder. Beiden moeten minstens tweederde van hun straf uitzitten.