Connect with us

Actueel

Man dient hele gênante klacht in bij IKEA maar wordt niet zo serieus genomen

Soms gaan dingen niet zoals gepland – en dan heb je opties. Of je klaagt en hebt medelijden met jezelf, of je lacht om de situatie en gaat verder.

Toen de Noor Claus Jørstad een gênant incident had met zijn nieuwe IKEA-krukje in de douche, besloot hij de laatste te gebruiken – en deelde hij zijn ervaring in een humoristische Facebook-post.

Wat hij niet wist, was dat het verhaal een internetsensatie zou worden.

Claus Jørstad heeft slechte knieën, dus besloot hij een krukje te kopen zodat hij onder de douche kon zitten.

Nadat hij verschillende alternatieven bij IKEA had bekeken, koos hij voor de kruk “Marius” omdat deze van staal en kunststof was gemaakt en comfortabel was.

Maar Klaus vergat één ding: de kruk heeft 8 kleine gaatjes, die snel ongemakkelijke problemen kunnen worden. Op zijn Noorse Facebook-pagina schreef hij over het incident:

“Toen ik thuiskwam, zette ik mijn nieuwe meubels onder de douche en ging naar binnen, dit keer zonder kleren aan. Ik zat vredig op een kruk en schuimde mijn hele lichaam in, inclusief ‘Captain’ en zijn ‘Twee matrozen’. kan me voorstellen, matrozen bengelen tussen mijn benen, maar aangezien dit een openbare Facebook-post is, blijf ik bij de meer bloemrijke taal.