Connect with us

Actueel

Dit is het wetenschappelijke bewijs van leven na de dood

Dit is het wetenschappelijke bewijs van leven na de dood

Vroeger vroegen mensen zich af of er leven na de dood is. Bijna iedereen is benieuwd naar het antwoord op deze vraag. Wat gebeurt er als we sterven? Is de dood het einde of is er leven na de dood? Lees over postmortaal wetenschappelijk bewijs. Het bestaan ​​van de ziel is nooit volledig bewezen, maar ook niet weerlegd. Nu is er nieuw wetenschappelijk bewijs dat de ziel niet stopt maar terugkeert naar waar ze vandaan kwam, het hele universum. Dit wordt bewezen door twee verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Ik vraag me af of je na het lezen hiervan overtuigd bent van een leven na de dood.

Eeuwenlang hebben mensen geprobeerd het mysterie rond het bestaan ​​van zielen op te lossen. Ook voor de wetenschap is dit onderwerp boeiend. Twee onderzoekers die gespecialiseerd zijn in kwantumfysica beweren te kunnen bewijzen dat de ziel bestaat en leven na de dood heeft.

De doktoren Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose vonden de “kwantumtheorie van het bewustzijn” uit. Zielen bevinden zich op een speciale plek in de hersenen die ze “microtubuli” noemen. De theorie zegt dat nadat een persoon sterft, de informatie in de microtubuli blijft bestaan! Volgens hen zijn de hersenen een computer en het bewustzijn een programma. Zo ontdekten ze dat het bewuste programma blijft werken als we sterven.

De 50 jaar oude studie van het Medical Research Institute van de Universiteit van Virginia zegt dat het solide bewijs levert van leven na de dood. Ze onderzochten in totaal 2500 gevallen:
bijna-doodervaringen hebben de kinderen herinneringen aan vorige levens, de aard van het bewustzijn en de relatie tussen geest en lichaam.

Een voorbeeld van de opmerkelijke resultaten van de studie is dat veel mensen zijn onderzocht met bijna-doodervaringen. Bijzonder is dat de meeste beschrijvingen exact met elkaar overeenkomen. Je kunt dus zeggen dat er leven na de dood is en dat iedereen hetzelfde zal meemaken.

Deze wetenschappelijke theorieën hebben me zeker aan het denken gezet. Gelooft u in een leven na de dood? Of niet. Laat het ons in de reacties weten als je denkt dat er een leven na de dood is en vergeet niet te DELEN om te zien wat je vrienden denken!