Connect with us

Actueel

“Vakantie op Ibiza eindigde met een s*ksueel overdraagbare aandoening, die ons huwelijk ruïneerde.”

Ik moet iets tijdelijks schrijven. Vorig jaar ben ik met mijn vriendin naar Ibiza geweest en kwam terug met een SOA. Ik heb mijn man niet verteld dat ons huwelijk is mislukt. Ik voel me schuldig en weet niet wat ik moet doen.

Ik was geschokt en wist niet wat ik moest doen. Ik ben getrouwd en heb altijd veilige seks met mijn man beoefend. Ik weet niet hoe ik hem moet vangen. Ik besloot het geheim te houden voor mijn man. Ik wil hem niet van streek maken of teleurstellen.

Anoniem.

Maar dit is fout. Ik kan niet meer normaal met mijn man opschieten. Ik voel me schuldig en vies. Ik vermeed seks met hem en onze relatie begon te verslechteren. Hij merkte dat er iets mis was en begon te vragen wat er aan de hand was. Ik loog en zei dat mijn baan stressvol was, maar dat was niet genoeg. Hij wist dat er iets anders aan de hand was.

Uiteindelijk besloot ik alles te bekennen. Ik vertelde mijn man over mijn soa en hoe ik die op Ibiza kreeg. Hij voelde zich verraden en kon niet geloven dat ik stom genoeg was om onbeschermde seks te hebben op vakantie.Hij vroeg me om hem te vertellen met wie ik naar bed ging, maar ik weet het niet meer.

Ons huwelijk is bergafwaarts gegaan. Mijn man vertrouwt me niet meer en ik voel me steeds schuldiger. We stopten met seks en spraken heel weinig. Ik weet dat ons huwelijk hopeloos is en dat we uit elkaar moeten gaan.

Ik voel me nog steeds schuldig over wat er is gebeurd. Ik had tijdens mijn vakantie nooit onbeschermde seks mogen hebben en had mijn man onmiddellijk moeten bekennen. Ik heb grote spijt van mijn beslissing en weet niet hoe ik de juiste keuze moet maken.

sorry dat ik het weg moest doen.