Connect with us

Actueel

Leestip: ‘Koningin Máxima blijkt het nog steeds te doen met haar ex’

In recente onthullingen blijkt koningin Máxima een geheime relatie te hebben met haar ex-vriend, de Argentijnse architect Pablo Yendrecki. Het is onduidelijk of Willem-Alexander hiervan op de hoogte was.

Het begon allemaal in de zomer van 1995, toen de 24-jarige Maxima naar New York verhuisde om een ​​financiële carrière na te streven. Daar ontmoet ze de charmante Pablo, die haar voorstelt aan een lokale rijke man. Pablo is altijd aanwezig bij de belangrijkste sociale evenementen en Máxima wordt verliefd op hem.

De relatie tussen Maxima en Pablo is gespannen en gepassioneerd. Ze werden vaak gezien op sociale evenementen en Pablo hield van haar spraakzame persoonlijkheid en manier van doen. Maar de relatie strandde een jaar later toen ze allebei iemand anders vonden.

Ondanks de breuk blijven Máxima en Pablo vrienden en houden ze contact. Volgens de schrijver Rodolfo Vera Calderón was Pablo zelfs beledigd toen hij niet was uitgenodigd op het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Maar nu is de echte verrassing dat Maxima nog steeds contact heeft met haar ex-vriend, aldus Story Weekly. Ze heeft naar verluidt een geheim Instagram-account waar ook haar volger Pablo op staat. Haar schoonzus Mabel van Oranje volgde haar trouwens ook. Willem-Alexander leek van niets te weten.