Connect with us

Actueel

Sterkte: Max Verstappen schokt fans met dramatisch nieuws

Max Verstappen (25) staat aan de vooravond van een nieuw Formule 1-seizoen en maakt zich op om zijn rivalen achter zich te laten. Maar hoe houdt de wereldkampioen zijn conditie en gewicht op peil? In een recent interview met het AD deelde Verstappen enkele van zijn geheimen.

Verstappen gaf toe dat hij niet altijd op zijn best was. “Ik word wel eens dik in de winter”, zegt hij tegen het AD. “Maar het is goed om jezelf een beetje pijn te doen en het opnieuw te proberen.” Verstappen, hoewel hij er dunner uitziet dan voorheen, weegt hetzelfde als vorig jaar. “Veel mensen denken dat ik ben afgevallen, maar dat is niet zo. Ik weeg mezelf elke dag en ben deze winter veel meer aangekomen dan vorig jaar. Maar ik daag mezelf graag uit om weer af te vallen. ”

Maar Verstappen houdt ook van eten en drinken en neemt af en toe een pauze om zichzelf te belonen. “Ik ben het hele jaar door aangekomen. Dus als ik een maand had waarin ik meer kon eten en drinken, dan zou ik dat doen.”

Voor Verstappen draait het allemaal om balans en discipline. “Als je op het hoogste niveau wilt presteren, moet je een bepaalde discipline hebben. Maar het is ook belangrijk om te weten wanneer je rust moet gunnen en van het leven moet genieten. Zo bewaar ik mijn evenwicht.”