Connect with us

Actueel

Sylvie Meis is alweer over Niclas heen: Dit is haar nieuwe man

Sylvie Meis maakte gisteren bekend dat ze gaat scheiden, maar blijkt het uitgemaakt te hebben met Niclas. Absoluut geen enkele vrouw heeft haar hart gebroken in de foto’s die ze deelde van haar vakantie in Mexico. Dit zorgde voor veel onbegrip onder haar volgers. “Getrouwd? Alles voor de show en aandacht”, stond er onder de laatste foto van haar.

“Het is met pijn in het hart dat we onze beslissing om uit elkaar te gaan aankondigen”, bevestigden Sylvie en Niklas aan de Duitse krant Bild. “We kijken terug op zeer goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze manier van leven te verschillend was voor een gedeelde toekomst.”

Afscheid

Sylvie en Niklas waren vanaf het begin gescheiden. Ze woonden niet samen en waren dat ook nooit van plan. “Hoe dan ook, we hebben een modern huwelijk waarin we allebei hard werken en elkaar meestal in het weekend en op feestdagen zien”, zei Sylvie in de YouTube-serie Open Card.

Vraagteken

Hun huwelijk is al lang in twijfel getrokken. Afgelopen september publiceerde het weekblad Privé zelfs foto’s waarop de spanning tussen Sylvie en Niklas duidelijk te zien was. Fans waren ook sceptisch over het huwelijk. Sylvie reisde vorige maand naar de Malediven en hoewel het een geweldige plek is voor verliefde stelletjes, heeft Sylvie van haar leven moeten genieten zonder Niclas. “Altijd alleen, waar is je man de hele tijd?”, reageerde een fan onder een van haar foto’s.

No Heartbreak Sylvie geniet momenteel van een vakantie met vrienden in Mexico. En hoewel Sylvie gisteren pas haar scheiding aankondigde, lijkt ze niet diepbedroefd. Op de vakantiefoto’s die ze deelde was een blije en goedlachse vrouw te zien.

“Het draait allemaal om prestatie en focus”

Volgers vonden het maar een raar gezicht. Heb net de scheiding aangekondigd. Overal lachen”, reageerde een volger. Een ander: “Kerel, dan graag van de daken schreeuwen. Dit is te verwachten. Laten we eens kijken wie de volgende is.

Een andere volger vermoedt zelfs dat er nooit liefde is geweest tussen Sylvie en Nicholas. “Oh, echtscheiding. Is dit een huwelijk? Het draait allemaal om de show en aandacht. Arme arme vrouw.”