Connect with us

Actueel

Artsen waarschuwen mannen en vrouwen: gebruik geen tandpasta als glijmiddel

We staan ​​vaak versteld van de domme dingen die mensen doen om hun seksueel genot te vergroten. Zo publiceerden we eerder een artikel over het gebruik van de Vicks Vaporub in je geslachtsdelen, maar publiceerden we ook een waarschuwing over het inbrengen van kerstversieringen etc.

Sommige van deze rare tips en trucs komen van internet. Sociale media om precies te zijn. Meestal heb je maar één persoon nodig om zoiets als de heilige graal van de slaapkamer te verklaren, en voordat je het weet, ontsnappen duizenden, misschien wel miljoenen mensen eraan. Dit is de geest van veel artsen, want hoewel er af en toe een goede tip is, is de overgrote meerderheid van deze “hacks” geen goed idee. Dat geldt ook voor de volgende tips: Blijkbaar gebruiken sommige mannen en vrouwen tandpasta(!) als glijmiddel, wat niet zo’n goed idee is.

Wat is in godsnaam tandpasta op geslachtsdelen smeren?
Er wordt om een ​​aantal redenen gezegd dat het “goed” voor je is om tandpasta op je geslachtsdelen te smeren. Mannen zullen het bijvoorbeeld gebruiken om voortijdige ejaculatie te behandelen, en vrouwen zullen het gebruiken om de vagina strakker te maken. Eindelijk toegevoegd met tandpasta als smeermiddel.

Dus waarom doe je het niet?
Tandpasta bevat veel ingrediënten die je absoluut niet op je geslachtsdelen wilt krijgen. Denk aan blekende ingrediënten, maar ook aan pepermunt- en sesamolie. Deze ingrediënten kunnen op natuurlijke wijze de vaginale flora afwerpen en zelfs blaren en chemische brandwonden op je “spullen” veroorzaken. Voor ons lijkt dit misschien contraproductief in termen van seksueel genot, maar we kunnen het natuurlijk mis hebben.

Dus wat kun je gebruiken?
Als je stunt met tandpasta, ben je een koe. Het beste is om een ​​glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het is veilig en werkt beter. Ik wilde het je even laten weten.

Bron: DailyStar