Connect with us

Actueel

Heel veel sterkte: ‘Maxime Meiland verkr*cht op straat’

Over een paar weken publiceert Maxime Meiland haar eigen biografie. In “Maxime – Battered, Cheated, Now…Happy!” beschrijft de realityster een moeilijke jeugd waarin ze naar eigen zeggen herhaaldelijk werd misbruikt.

“De echte Maxime was gewoon een gelukkig kind totdat haar vader, Martien, het gezin verliet en ze het slachtoffer werd van seksuele intimidatie op de middelbare school”, schreef Osjato Publishers. “Toen ging het van kwaad tot erger. Maxim werd onhandelbaar, begon zwaar te drinken, werd op 15-jarige leeftijd verkracht door een ex-gevangene, haar gevoel van eigenwaarde stortte nog meer in en ze worstelde in de goot.” om Treatment te accepteren, de geboorte van dochter Claire en een verhuizing naar Frankrijk draaiden de rollen om. ”

Maxim hoopt dat ze haar biografie kan gebruiken om anderen te helpen, legde ze uit in de talkshow Humberto van zondagavond. “Vroeger dacht ik: ik vind het niet leuk meer, het is belangrijk om het te zeggen.”

Maxim – in elkaar geslagen, bedrogen en nu…gelukkig! Het zal beschikbaar zijn op 30 maart. Mama Erica en Papa Martin hebben ook hun eigen biografieën.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met het Meldpunt Zelfmoordhulp en Preventie. praat erover. Tel: 0800-0113, 113 of www.113.nl.