Connect with us

Actueel

Nederlandse jongen stopt met werken na kopen Pokemonkaarten: ‘Ze zijn nu veel geld waard’

Een van de grootste hypes van dit moment zijn Pokemon kaarten! Weet nu dat je er veel geld mee kunt verdienen, maar sommige mensen zijn bijna miljonair. Er is ook de Nederlander Devin, die enige tijd geleden besloot 10.000 yuan te investeren om een ​​papieren kaart te kopen.

Waarde tonnen

Het begon allemaal met zijn oude collectie uit zijn kindertijd. Hij heeft een map met oude kaarten erin en zo begon zijn Pokemon-reis. In een interview met radiostation FunX zei hij het volgende:

“Zoals alle kinderen maakte ik mijn moeder gek bij Intertoys om een ​​paar pakjes te kopen. Op een dag, terwijl ik op zoek was naar papierwerk om mijn huis te verkopen, vond ik mijn oude Pokémon-map. Toen dacht ik: laat me eens kijken hoeveel het allemaal waard is.” op Marktplaats.”

“Het blies me gewoon omver. Het ging om duizenden euro’s. Ik dacht: ze zijn gek, het kan niet waar zijn.”

Hij besloot een bedrijf te starten door zijn kaarten te verkopen, en het moet hem wat tijd hebben gekost om dit allemaal te doen, en hier is de populaire Pokémon:

“Ik heb elke bestaande Pokémon-kaart bekeken om de waarde ervan te begrijpen en wat mensen leuk vonden. Ik heb er uren en zelfs nachten aan besteed.”

Bekijk hieronder zijn volledige verhaal:

Bron: GadgetGeek