Connect with us

Actueel

Bruid stomverbaasd nadat aanstaande moeder wordt gezien terwijl ze borstvoeding krijgt van haar moeder

Bruiloften zijn een van de meest stressvolle momenten in iemands leven. Wil je een echte getuigenverklaring zijn? Past deze jurk? Een vraag die je jezelf waarschijnlijk niet stelt op je grote dag is: heb ik echt gezien dat mijn aanstaande echtgenoot borstvoeding kreeg van zijn moeder?

Ongefilterde bruiden Op de podcast Ongefilterde bruiden deelt Beth-medepresentator Georgie Mitchell verhalen die ze heeft gehoord over de moeder aller huwelijksrampen.

“Twee keer kreeg ik het verhaal te horen, ik was niet op de bruiloft, maar twee keer kreeg ik te horen dat ik de visagist was,” legde George uit, wat de spanning nog groter maakte.

Moeder die borstvoeding geeft “We noemen haar Jenny. Jenny zei tegen me: ‘Ik was laatst op een bruiloft en je zou nooit raden wat er aan de hand was. Vlak voor de ceremonie, toen de bruid naar het toilet moest, zag ze dat ze niet kon “vergeven”. Ze ging naar de badkamer en zag genoeg om een ​​huwelijk te beëindigen. Hij kreeg borstvoeding van zijn moeder.

Beth was begrijpelijkerwijs verrast en zei toen: “Pardon, wat? Waarom trouwen met een man [die nog steeds borstvoeding geeft]?” De toekomstige echtgenoot gaf nog steeds borstvoeding toen hij haar een aanzoek deed.