Connect with us

Actueel

Leestip: André Hazes heeft naast Monique Westenberg stiekem nog een vriendin!

André Hazes en Monique Westenberg zijn al jaren op zoek naar het perfecte recept voor hun gezin. De twee zullen op een dag trouwen.Nadat Andre Bridget had verlaten, stelde iemand voor om met hem te trouwen, en hij wilde ook met Bridget trouwen. Als we alle roddelmedia en sapkanalen mogen geloven, zijn er drie of vier vrouwen van plan met hem te trouwen. Het lijkt de laatste tijd echter stil te zijn rond Andre en Monique en het lijkt de goede kant op te gaan.

Tenminste, tot Yvonne Coldeweijer het nieuws bracht: “Ik vermoedde ook dat André het deed met een Nederlandse Latino (van in de dertig). Monique was samen. Hij wilde een nieuwe liefde in zijn leven vinden. Een nieuwe Monique ook. “Oud, hij voelde zich niet meer tot haar aangetrokken. ”

André Hazes heeft er nog een!

We weten nu dat Coldeweijer bijna altijd gelijk had over Hazes. Coldeweijer heeft dus slecht nieuws voor Monique: “Hij vertelde Latino’s ook dat Monique hun zonen gebruikte om hem te manipuleren. Het doel was hem schuldgevoelens bij te brengen en bij elkaar te blijven.” Met Andre. Dat komt omdat hij haar wil plezieren. Maar hij deed het stiekem met iemand anders. Het zou ook de trouwplannen van Andre en Monique in de war sturen.Binnenkort zullen we zeker foto’s zien van Andre’s nieuwe minnaar: