Connect with us

Actueel

Nick (39) heeft 3 vrouwen en leeft van geld: ‘Een koning kan niets doen’

Nick Davis is een geval apart. De vader van twee kinderen is werkloos en draagt ​​geen cent bij aan het gezin. Hij heeft maar liefst drie vrouwen die fulltime werken. Nick noemt zichzelf een trofee-echtgenoot en koning. Volgens Nick bewogen de Kings niet veel.

In het huis van Nick waren het drie vrouwen die de gezinseconomie draaiende hielden. Ze betalen de rekeningen, doen de klusjes en koken voor Nick, die elke dag “denkt” en “leert”. Dat is alles wat hij doet, want het kost moeite.

Zijn vrouwen, April, Jennifer en Danielle, zijn overdag weg en worstelen ’s nachts. “Ze mogen van geluk spreken dat ze een man als ik hebben”, zegt Nick in TLC’s “Finding Sister Wives.”

“Vrouwen zijn niet slim”
Volgens Nick studeert hij de hele dag omdat zijn vrouwen niet ‘slim’ zijn. April, een van de vrouwen, zei: “Ik ben blij dat iemand in de familie kan lezen en nadenken. Zodat hij me kan vertellen wat hij heeft gelezen en onderzocht, zodat ik kan weten wat het betekent.”

Het klinkt raar. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, begint hij met uit te leggen hoe hij relaties met drie vrouwen heeft gekregen.

Toen hij 24 was, zei hij dat hij geïnteresseerd raakte in polygamie. Hij ontmoette April in 2008 en kreeg negen jaar later gezelschap van Jennifer. Bezorgd dat Nick een vriendin zou vinden, deed April zelf een aanzoek aan de 19-jarige Danielle. Zo vormden de vier een gezin.

“Kies met wie je s*ks wilt hebben”
Deze vrouwen hebben niets met elkaar te maken, alleen met Nick. Vier mensen slapen echter in één bed en de gelukkige mag kiezen met wie hij seks wil hebben. Nick heeft al een zoon van een ex-man en werd vorig jaar Vera’s vader nadat Jennifer zwanger raakte.

Nick heeft ook een toekomstdroom: “We hebben het over het toevoegen van een vierde vrouw aan de familie, en ik ben er klaar voor!”