Connect with us

Actueel

‘Love Island’ Raphaëlla deelt droevig gezondheidsnieuws: ‘Het zal voor velen als een verrassing komen’

Raphaëlla Deuringer, vooral bekend van haar rol in Love Island, is de ex-profvoetballer Dante Van Zel, die vaak sexy foto’s op Instagram plaatst. Maar nu deelt de influencer een heel ander bericht op Instagram.

Raphaëlla zegt bijvoorbeeld al 10 jaar te kampen met gehoorproblemen. “Voor veel mensen zal dit heel onverwacht zijn, aangezien alleen mijn omgeving hiervan op de hoogte is. Maar 10 jaar geleden had ik last van gehoorverlies in mijn linkeroor en tinnitus”, schreef de brunette op Instagram.

Rafaela heeft hier lang mee geworsteld. “Al 10 jaar wilde ik het echt vergeten”, zei de internetberoemdheid. “We kennen allemaal pesten, stereotypering, buitengesloten worden en je ‘anders’ voelen, en ik denk dat ik mezelf daartegen wil beschermen,” vervolgde ze.

Maar dat is nu veranderd. Raphaëlla heeft net een hoortoestel laten plaatsen. “Ik draag al twee weken hoortoestellen en ik kan je vertellen dat er een hele nieuwe wereld voor me is opengegaan”, aldus de brunette. “Vanaf vandaag zijn mijn hoortoestellen geen last meer, maar mijn mooiste accessoire”, besluit de realityster.