Connect with us

Actueel

Leestip: ‘André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen’

Het regeerde lange tijd over heel Nederland: komen Andre en Monique weer bij elkaar? Andre’s documentaire eindigt niet met een liefdevol weerzien, maar volgens Yvonne Cordevière komt er nog een tweede deel. Wat gaan we erin zien? ,, Een bruiloft! ”

De langverwachte documentaire gaat uitgebreid in op de lange en flamboyante relatie van Andre en Monique. Het voorstel van 2020 ging door en drie maanden later gingen ze uit elkaar. Monique vertelt openhartig over het verdriet dat Andre haar heeft aangedaan. ‘Ik heb een hekel aan hem. Ik heb zoveel pijn. ‘

‘liefde van mijn leven’

Ze gaf echter toe dat Andre de liefde van haar leven was. Andre zei hetzelfde, hij wilde het zelfs nog een keer proberen met Monique. “Ik moet eerst mezelf herstellen, maar als het me lukt, zal ik het niet nog een keer met haar proberen en zal ik er de rest van mijn leven spijt van hebben. Dat is alles waar ik me op focus. Er is geen vrouw in de wereld van wie ik hou “Meer dan Monique. Dit zal nooit meer gebeuren”, zei hij in de documentaire.

“Ze zijn weer bij elkaar”

Andre heeft de laatste tijd hard aan zichzelf gewerkt. Het leven leek hem weer toe te lachen: hij had een nieuw huis en er kwam een ​​nieuw album uit. Ook de relatie met Monique en zoon Dré lijkt beter dan ooit. Betekent dit dat de twee weer bij elkaar zijn gekomen? Volgens Yvonne Coldeweijer wel. “Monique en Andre kwamen weer bij elkaar omdat Andre dacht dat de Nederlanders het geweldig zouden vinden”, schreef ze op haar Instagram-story. “Hij is net verhuisd naar een nieuw huis onder het mom ‘de mini Dré beter verbonden te maken’.”

Dat zien we allemaal in het tweede deel van de documentaire, legt Yvonne uit. “In het tweede deel van de documentaire leven we nog voor de reünie en de bruiloft. Natuurlijk moet het tweede deel iets doen, anders verkoopt het niet. De Juice Queen benadrukte dat ze absoluut geen grapje maakt.” is geen grap, het zal echt gebeuren in het tweede deel. “