Connect with us

Actueel

Man slaat vrouw omdat ze niet met hem praat

De politie is op zoek naar de man die op 6 juli 2022 een vrouw zwaar mishandelde in Rotterdam. De vrouw was die middag aan het winkelen bij H&M toen ze werd aangesproken door een onbekende man.

Politiewoordvoerster Miriam Slot zei dat de politie volhield dat het 32-jarige slachtoffer geen interesse had om met de man te praten en het incident respectvol meldde. Zodra hij de winkel uitliep, ging de man hem achterna en wilde praten. De vrouw maakte hem nogmaals duidelijk dat ze niet met hem wilde praten.

Maar de man accepteerde de afwijzing niet en werd agressief. Vervolgens sloeg hij de vrouw in het gezicht en trapte tegen haar benen.

Omstanders haalden de twee uit elkaar, aldus de politie. Maar dat hielp niet veel, want de man besloot toen de vrouw te wurgen en haar opnieuw te slaan.

De politie is sinds 6 juli vorig jaar op zoek naar de man, maar heeft hem nog niet gevonden. Bureau Rijnmond deelde foto’s van de mishandeling in de hoop dat iemand zou weten wie de man was, zodat hij kon worden opgepakt en gestraft. Dus stuur samen dit artikel door en laat deze laffe man ermee wegkomen.