Connect with us

Actueel

Amanda 24/7 seksuele opwinding: ‘Ik ben te geil om te rijden’

We hebben allemaal wel eens een bui. Maar wist je dat er een diagnose is dat je altijd een hoge zin in seks hebt? Aanhoudende genitale opwindingsstoornis (PGAD) is zeldzaam – maar misschien kunt u het voelen?

Dat is hoe Amanda McLaughlin, 23, uit Michigan zich voelt. Ze legde in de BBC-documentairereeks “An Unusual Life” uit dat ze te seksueel actief was om te werken – en dat ze haar man het elke dag moest laten doen.

Amanda McLaughlin begon te merken dat er iets mis was toen ze 13 jaar oud was. Nadat ze in de puberteit was gekomen, masturbeerde ze aanzienlijk meer dan de gemiddelde tiener.

Ze vertelde de BBC dat haar familie dacht dat ze een seksverslaving had en dat haar moeder er spijt van had de problemen van haar dochter niet serieuzer te nemen.

Uiteindelijk werd bij Amanda de diagnose Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD) gesteld. Het was een opluchting – haar griezelige wens had eindelijk een grondgedachte.

Deze aandoening kan ertoe leiden dat u gedurende langere tijd in een staat van opwinding verkeert die niet wordt verlicht door een orgasme.

“Het is niet leuk om de hele tijd opgewonden te zijn. Het voelt alsof je op het punt staat een orgasme te krijgen en dan gaat het nooit meer weg. Wil je de hele tijd op het punt van een orgasme staan? Ik denk het niet,” Amanda zegt in de documentaire.

Ze nam meer dan 30 verschillende medicijnen om de symptomen te verminderen en wisselde af tussen warme kussens en ijspakken. Haar enorme verlangens nemen een groot deel van het leven van de 23-jarige over.

In de toekomst hoopt Amanda door behandeling te kunnen werken, kinderen te krijgen en zelfs te kunnen autorijden.

Ken je iemand die hier mogelijk last van heeft? Tag die persoon dan op Facebook, of deel dit belangrijke bericht met je vrienden!

Bron: Spiritueel Leven