Connect with us

Actueel

Leestip: Gravin Eloise krijgt een miljoen euro van haar oma Beatrix

De dochter van Constantijn en Laurentien, gravin Eloise, kreeg op haar 18e verjaardag zes nullen van haar oma Beatrix. Toen wilde ze ook een einde maken aan haar singlestatus. Ze zoekt een minnaar met bij voorkeur bruin krullend haar.

Gravin Heloise werd een influencer op Instagram en Tiktok. Ze pronkte met haar outfit op sociale media, samen met een Tiffany & Cor-ketting ter waarde van ongeveer $ 1.000 die haar oom bij zijn doop ontving. Het was onduidelijk of ze werd betaald om de kleding die ze liet zien te tonen.

De waarheid is dat Eloise, die naar de hotelschool in Amsterdam wilde gaan, voor zichzelf moest zorgen. Eloise mag dan een sinaasappel zijn, ze moet haar eigen geld verdienen. De achttienjarige Eloise heeft niet alles. Zo kreeg grootmoeder Beatrix op haar 18e verjaardag “een bedrag met zes nullen”, zegt koninklijk expert Marc van Der Linden.

Eloise is verbazingwekkend gratis op Instagram en TikTok. Zo werd de gravin gevraagd of ze de voorkeur gaf aan kroketten of kroketten en wat haar favoriete hobby was. Maar ze is ook open geweest over haar liefdesleven. Op de vraag “Heb je ooit een vriendje gehad?” antwoordde Eloise ja. Heeft ze nu een vriendje? Haar antwoord: “Single en ready to mingle”, schreef Eloise. Wat voor soort man vindt de dochter van prinses Laurentian en prins Constantijn leuk? “Het hart is erg belangrijk”, schreef ze terug. Maar uiterlijk was zeker niet geheel onbelangrijk voor Heloise. “En de voordelen van bruin en krullend haar.”

Gravin Heloise zal waarschijnlijk niet moorden op Instagram en Tiktok als het moet, ze knarsetandt. Nadat ze onlangs bekend maakte dat ze geslaagd was voor haar vwo-eindexamen, suggereerden enkele van haar fans dat ze als sinaasappel gewoon haar diploma cadeau had gekregen en daar niets aan hoefde te doen. “Let op je woorden”, schreef de dochter van Constantijn op haar Instagram-story.

In een reactie op “Niemand geeft om haar diploma”, schreef Eloise, “Je hebt het over een 17-jarig meisje. Denk twee keer na voordat je zoiets post.

De oudste dochter van Constantijn en Laurentien studeerde af aan het Maerlant Lyceum in Den Haag. De oudste kleinzoon van prinses Beatrix zit op dezelfde middelbare school als premier Mark Rutte. Daarom koos Eloise een andere middelbare school in Den Haag dan haar nichtje Amalia. Ze besloot een vwo-diploma te halen aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.