Connect with us

Actueel

Mensen die regelmatig masturberen hebben een grotere kans op succes

De meeste volwassenen masturberen van tijd tot tijd, of je nu een relatie hebt of niet. Natuurlijk is er niets mis mee om jezelf af en toe een plezier te doen. In feite ontspant een orgasme het lichaam en is het essentieel voor een gezond leven.

Masturbatie Maar nu lijkt al dat genotzucht een positief effect te hebben op je carrière! Een recente studie lijkt echter precies dat te suggereren. Mensen die veel masturberen zijn vaker managers dan mensen die niet masturberen, blijkt uit nieuw onderzoek van The Mirror.

Goed werken Natuurlijk bespreek je niet met anderen hoe vaak je “jezelf speelt”. We weten allemaal dat iedereen het doet, maar het is en zal waarschijnlijk altijd een nee-nee zijn. Het onderzoek, uitgevoerd door reclamebureau Frac.tl, liet 1.012 mensen vragen beantwoorden over hun masturbatiegewoonten en werksituaties.

De resultaten toonden aan dat degenen die meer dan eens per week masturbeerden beter presteerden op het werk dan degenen die minder vaak masturbeerden. Mensen die dit regelmatig doen, zijn in veel situaties succesvol.

“Deze deelnemers hadden meer kans om aangenomen te worden, hadden meer kans om leidinggevende functies te bekleden en hadden meer kans om hogere salarissen te ontvangen”, schreef het bedrijf in het onderzoek. Deze “actievere” mensen verdienden gemiddeld $ 47.076. Ongeveer $ 3.000 meer dan iemand die niet vaak masturbeert.