Connect with us

Actueel

Meisje (15) springt voor de trein waar klasgenootjes bij zijn

In het bijzijn van zijn klasgenoten maakte een vijftienjarige student een einde aan zijn leven. Op de korte weg van huis naar school sprong ze van een spoorwegovergang net voordat de trein naar school vertrok.

Pesten zou de reden zijn voor het wanhopige gedrag van de student. De school weet van het bestaan ​​van de brieven van de meisjes.

Ze gaf geen commentaar op de inhoud, maar zei: “We zijn er kapot van. Vanwege geruchten over intimidatie doen we er alles aan om de oorzaak van deze tragische dood te begrijpen.

In de brief noemde de studente de namen van de kinderen die haar pestten. Bestuurslid: “Als school zijn we bezig met een onafhankelijk onderzoek. Op deze manier hopen we te achterhalen wat de oorzaak van het drama is. Dit gebeurde ‘vanzelfsprekend’ na overleg met haar ouders. Er zijn veel aanknopingspunten. \”

Klasgenoten circuleerden ook op Twitter dat ze dachten dat pesten de oorzaak was van de zelfmoord. De directeur zag het, maar reageerde niet. Ze zeiden dat ze de geruchten serieus zouden nemen. \”We doen er alles aan om dingen duidelijker te maken.” Wade: “Iedereen staat bovenaan.”

De school is een puinhoop en in de twee opleidingsgebouwen zijn stilteruimtes ingericht. Het was traumatisch voor de aanwezige studenten. “Maatschappelijk werkers en slachtofferhulp zijn er om hen te helpen, en ze kunnen alle andere studenten helpen”, zei Wade. ‘Het was een ramp. In de eerste plaats voor de ouders en broers van de leerlingen, maar ook voor onze leerlingen, leerkrachten en onze scholen. Iedereen voelt zich er erg verdrietig over.

De show roept sterke herinneringen op aan de zelfmoord van de 20-jarige Tim Liebrink van Danny Camp, die ook zelfmoord pleegde. Zijn ouders brachten een overlijdensbericht uit om de aandacht te vestigen op het pesten. Ze citeren hun zoon als volgt: “Ik ben mijn hele leven belachelijk gemaakt, lastiggevallen, gepest en verbannen.”