Connect with us

Actueel

Net binnen: Madeleine McCann wordt mogelijk gespot in Polen

Een meisje ging viraal op TikTok omdat ze dacht dat ze de vermiste Madeleine McCann was. Madeleine verdween in 2007 in Portugal en sindsdien hebben veel meisjes online beweerd dat zij haar zou kunnen zijn.

De jonge vrouw zou “bewijs” hebben geleverd dat zij de vermiste Madeleine is. Mensen vragen de politie om de zaak serieus te nemen.

In de video beweert de jongedame 21 jaar oud te zijn, maar ze is niet zeker van haar identiteit en leeftijd. Ze heeft een soortgelijk merkteken op haar lichaam, net als het been van Madeleine. Dan laat het meisje haar vlekken zien. Het filmpje is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken.

Ze beantwoordde ook live vragen van fans. De vrouw zei dat ze een paar maanden geleden besefte dat ze Madeleine zou kunnen zijn. “Dat hoorde ik van mijn oma.” Ze zei dat ze probeerde haar geboorteakte te krijgen, maar het enige wat ze aan de telefoon kreeg was vage informatie.

De video heeft haar geen windeieren gelegd, aangezien haar Instagram-account @iammadeleinemcan al meer dan 15.000 volgers heeft. Haar cv luidde: “Help me, ik moet met Kate en Gerry McCann kunnen praten. Ik denk dat ik Madeleine ben. Ik wil een DNA-test. Onderzoekers uit Engeland en Polen negeren me. Ik ben in Vertel mijn verhaal in de berichten hier. Help me.’