Connect with us

Actueel

Linda zet haar wc-borstel in de vaatwasser: “Ik zie geen probleem…”

 

Als een vrouw op een website aankondigt dat ze toiletborstels in de vaatwasser wast, veroorzaakt dat bijna alle scepsis en angst op internet. Internetgebruikers kunnen hun afkeer niet verbergen.

De controverse ontstond toen een anonieme vrouw andere gebruikers op het “Mumsnet”-platform vroeg of zij ook op de hoogte waren van de “hack”. “Ik laat mijn toiletborstel om de paar maanden in de vaatwasser lopen. Ik doe de borstel en houder in warm water en ze zijn als nieuw”, zei de vrouw. Een passerende vriend wees op de ongewone gewoonte. “Ze zag me wat tassen uit de vaatwasser halen – we gingen koffie drinken – ik was helemaal vergeten dat de toiletborstel en houder er nog in zaten. Ze was boos en zei dat het walgelijk was…” zei de vrouw.

“onredelijk?”

“Is mijn vriendin onredelijk? Omdat de zak in een ander deel van de vaatwasser stond. Alles was daarna schoon…” zei ze. Zonder haar medeweten opende ze de doos van Pandora en al snel brak er een verhitte discussie uit. “Dat is alles”, zei iemand op de site. “Ik vind dit absoluut walgelijk. Ik wil niet eens weten of het hygiënisch is, het is een no-no voor mij”, schreef een ander. Alleen goed en gepast?