Connect with us

Actueel

Vader martelt verkr*chter van dochter: Had jij dit ook gedaan voor je dochter?

Een vader was zo woedend over de verkr*chting van zijn 14-jarige dochter dat hij de dader uitnodigde voor ‘een goed gesprek’. Dat kon de verkr*chter in het noordoosten van India niet navertellen.

In zijn verklaring aan de politie zei de vader dat de man zijn dochter had verkr*cht toen ze alleen thuis was, meldt de Indian Express. De dader, een apotheker, dreigde het meisje dat ze niets mocht vertellen over de verkr*chting, maar ze zei het toch tegen haar 36-jarige vader.

De vader nodigde de getrouwde man van 45 jaar uit voor een diner. Na het eten volgde de wraak voor de verkr*chting. Hij bond de man vast en pakte een hete tang waarmee hij zijn genitaliën bewerkte. Daarna wurgde hij hem tot hij dood was.

Zelf gemeld bij politie
De vader meldde zich even later zelf bij de politie. Hij vertelde uitgebreid en gedetailleerd hoe de verkr*chter aan zijn eind was gekomen. Hij had het heft in eigen hand genomen omdat hij vreesde dat zijn dochter de schuld zou krijgen als hij aangifte zou doen. De vader is gearresteerd en wordt beschuldigd van moord.

Vrouwen in India hebben veel te maken met verkr*chting en aanranding, waarbij mannen vaak worden beschermd. Zo kwam begin dit jaar een 16-jarig meisje om het leven dat door haar verkr*chters in brand werd gestoken. Vorig jaar verkr*chtten vijf mannen een fotojournaliste in Mumbai. En eind 2022 kwam een vrouw om het leven die door een groepje mannen in een bus was verkr*cht.