Connect with us

Actueel

Vader vindt afscheidsbrief van 16 jarige dochter. Merkt interessant detail in het laatste zinnetje

Als ouder wil je alleen maar het beste voor je kinderen. Wanneer ze hun tienerjaren bereiken, wordt het echter lastiger. Ze gaan laat slapen, doen god weet wat. Je begint je zorgen te maken als ouder, iets waar we allemaal anders mee omgaan.

Het belangrijkste is echter dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Maar tezelfdertijd wil je ook graag weten wat ze aan het doen zijn wanneer ze niet thuis zijn. Het leven gaat niet alleen over je goed voelen, je hebt verantwoordelijkheden, zoals je huiswerk doen bijvoorbeeld.

De vader in dit grappige verhaal was op zoek naar zijn 16-jarige dochter, maar in de plaats vond hij een brief op haar bed, die hem deed rillen van angst.

Steven was thuis, op zoek naar zijn tienerdochter Anna. Hij was wat slechtgezind, want zijn favoriete team had de avond voordien verloren. Hij had zin om een ijsje te eten met zijn dochter.

Zijn dochter was enkele uren geleden nog op haar kamer, maar haar schoenen stonden niet meer waar ze normaal staan.

Hij wandelde naar haar kamer, maar de deur stond open, en ze was niet op haar kamer. Er lag echter wel een zelfgeschreven briefje op haar bed.

“Liefste mama en papa,

Het spijt me dat ik het je moet vertellen, maar ik ben weggelopen met mijn vriendje Mohammed.

Eindelijk heb ik de ware liefde gevonden en hij is geweldig! Ik hou van zijn oorringen, sexy littekens, coole tattoo’s en zijn grote motorfiets!

En dat is niet alles. Ik ben in blijde verwachting van en kindje met Mohammed en ben al 3 maanden zwanger. Ze gaan samenwonen in zijn caravan en hij zegt dat hij nog meer kinderen wilt. Ik ben zo blij!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!

Hij legde uit me ook uit dat marihuana niet zo slecht is als mensen zeggen, dus we groeien enkele planten achter onze caravan. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil, geven ze ons pillen.

Ik hoop dat ze snel een medicament voor AIDS vinden, zodat Mohamed kan genezen. Hij verdient het echt. Maak je geen zorgen over geld, Mohammed haar vrienden Juan en Stanislav zitten in de filmindustrie, en ze hebben geregeld dat ik actrice kan worden!

De job zou goed betalen, 50 euro per scene, en ik krijg 50 euro extra als er meer dan 3 mannen in de scene zijn. Maak je dus maar geen zorgen voor mij, ik ben 16 en kan goed voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, zal je je kleinkind ontmoeten!

xoxo, Anna

P.S.: Papa, niets hiervan is waar. Ik ben gewoon even naar Emma om een film te gaan kijken. Ik wilde je er gewoon aan herinneren dat er ergere dingen zijn dan je favoriete voetbalploeg die een wedstrijd verloren heeft!

Zie je vanavond!”

Druk op de DEEL knop als dit je aan het lachen bracht!

Lees verder

Actueel

Droevig nieuws Klaasje Meijer van K3: “hij is overleden”

Klaasje Meijer beleefde een prachtig 2022 waarin ze toonde dat ze ook na haar afscheid bij K3 relevant kan blijven, maar het nieuwe jaar begon met droevig nieuws voor Klaasje…

“Afscheid genomen van onze grote lieve vriend”, schrijft Klaasje op Instagram. “RIP Nero”, aldus de blonde van K3 na het overlijden van haar trouwe viervoeter. Klaasje krijgt steun van een oude bekende…

Na het overlijden van de golden retriever krijgt Klaasje heel wat steunreacties en ook van één van haar voormalige K3-vriendinnen komt er een reactie…

Hanne Verbruggen reageert met een droevige emoji en laat een hartje na voor haar voormalig K3-maatje. En dat is een gebaar dat Klaasje apprecieert, want ze bedankte Hanne meteen met een hartje terug…

Lees verder

Actueel

Vrouw laat haar eicel “bevruchten” met sperma van hond

De Sloveense Maja Smrekar heeft één van haar eicellen laten samenbrengen met het sperma van haar hond Byron.

Dat deed ze naar aanleiding van één van haar controversiële artistieke projecten ‘K-9 Topology’. Kunst, zo zegt de kunstenares. Verontrustend, zo klinkt het bij tegenstanders.

Een menselijke eicel in een laboratorium laten “bevruchten” met het sperma van een Schotse bordercollie. Heel veel mensen vinden die actie onverantwoord.

Wie zich al begint zorgen te maken over het vreemde wezen dat geboren zal worden, mag daar meteen mee stoppen.

De combinatie van menselijk en dierlijke genetisch materiaal is niet levensvatbaar, zo legt Smrekar zelf uit.

Haar project gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. Sommige mensen zijn vol lof over haar werk en Smrekar ontving zelfs de prestigieuze Prix Ars Electronica.

Maar niet iedereen is het eens met die prijs. Volgens verschillende tegenstanders zijn haar acties walgelijk en overschrijden ze de grens tussen dierenrechten en ethiek.

Het is niet de eerste keer dat Smrekar een golf van gechoqueerde reacties veroorzaakt. De bevruchting van haar eicel is slechts één deel van haar controversiële kunstproject.

Eerder gaf ze ook al borstvoeding aan een puppy, waarvoor ze ook een speciaal melkdieet heeft gevolgd.

Volgens haar is die actie een tekenend beeld van haar werk waarin ze de zorgende relatie tussen hond en mens in de schijnwerpers wil zetten.

Lees verder

Actueel

‘Rachel Hazes heeft miljoenen euro’s van haar kinderen gestolen’

De dochter van Rachel Hazes is een rechtszaak gestart tegen haar eigen moeder. De inzet: miljoenen euro’s aan opbrengsten uit de erfenis van André Hazes senior. Want heeft de vrouw die zich jarenlang ontfermde over het nalatenschap van de overleden zanger deze zich ten onrechte toegeëigend?

Wie heeft er recht op?

Roxeanne Hazes beticht haar moeder ervan fraude te hebben gepleegd met de erfenis. Een woordvoerder van de zangeres laat weten dat ze al geruime tijd om duidelijkheid over het testament vraagt, dat werd opgesteld drie jaar voor het overlijden van André senior. Roxeanne was toen elf, haar broer André junior tien. Op haar 18e verjaardag kreeg ze wel een deel van de erfenis, maar ze betwist nu wie er daadwerkelijk aanspraak maakt op het fortuin dat er nog steeds ieder jaar binnenkomt.

Bedrag met zes nullen

Omdat de Hazes BV erg lucratief is – denk aan muziekrechten, de musical, boeken, Holland zingt Hazes-concerten en vliegers bij de Lidl – zou het gaan om een bedrag van minimaal een miljoen euro per jaar, aldus RTL Boulevard eerder deze week. Hoewel Rachel in gemeenschap van goederen is getrouwd met André, is het de vraag of ze niet ook een deel van de kinderen onterecht op haar rekening laat bijschrijven.

Kleine letters

Daarnaast wordt er gespeculeerd over de kleine lettertjes in het testament. André senior heeft daarin laten zetten dat Rachel niet van de zanger gescheiden mocht zijn op het moment van overlijden, anders zou ze naar de erfenis kunnen fluiten. Nu blijkt dat Rachel destijds een scheiding had aangevraagd en naar een vakantiehuisje vertrok, maar later weer verzoende met André, terwijl de scheidingsprocedure zou nooit zijn stopgezet. Een klein detail dat ze opmerkelijk genoeg niet zou hebben gedeeld met haar kinderen.

Begin februari staan Roxeanne en Rachel voor de rechtbank, dan krijgt de familie ongetwijfeld meer duidelijkheid.

Lees verder

Trending