Connect with us

Actueel

Video: Nederlandse pedojager lokt Belgische vijftiger in val in bos

Een man van middelbare leeftijd uit het Belgische Langemark-Poelkapelle is door een Nederlandse pedojager in de val gelokt in een bos in Nederland. De man had na een rit van 3 uur vanuit de Westhoek verwacht een 13-jarig meisje te ontmoeten, maar ziet zichzelf nu publiekelijk aan de schandpaal genageld. De Nederlander filmde (Video onder aan de pagina) immers hun ontmoeting en gooide die video op sociale media. Er is te zien hoe de West-Vlaming na een fysieke straf van tien keer opdrukken zegt: “Ik heb mijn lesje geleerd. Ik ga van Facebook af.” De politie van de zone Arro Ieper en het parket zijn op de hoogte en openden een onderzoek, schrijft HLN.

Aan de ontmoeting in het bos in Nederland gingen blijkbaar chatgesprekken via Facebook vooraf. Maar in tegenstelling tot wat de man uit Langemark-Poelkapelle dacht, had hij niet gechat met een 13-jarig meisje, maar wél met een pedojager. Die wachtte hem doodleuk op de plaats van afspraak in het bos in Nederland op en vroeg hem naar de ‘Slagroom Vaselinelaan’. Een verwijzing naar de afspraak die de man en ‘het meisje’ blijkbaar hadden gemaakt om vaseline en slagroom bij te hebben. “Neen, is me niet bekend hier”, lijkt de man uit de Westhoek zich aanvankelijk van geen kwaad bewust. “Wat doe je hier?”, vraagt de pedojager. “Wandelen”, luidt het antwoord.

Eenzaam

De man uit Langemark-Poelkapelle voelt toch nattigheid. “Het is een misverstand”, stamelt hij. “Wat is dat hier allemaal? Ja sorry, dit was niet de bedoeling.” “Wat is de bedoeling?”, gaat de pedojager verder. “Gewoon, puur vriendschappelijk…”, luidt de reactie. Op vraag van de pedojager diept hij bedremmeld de vaseline, de slagroom, een dekentje en doekjes uit een Lidl-tas op.

“Is het je droom om een 13-jarige te ontmaagden?”, gaat de pedojager onverminderd door met zijn vragenvuur. “Misschien wel”, klinkt het aarzelend. “Ik ben eenzaam, heb niet veel vrienden. Ik vond het een leuk gesprek. Contact met vrouwen van mijn eigen leeftijd lukt niet meer dus zoek ik jongere meisjes op. Misschien had ik zo jong niet mogen gaan… Ik krijg anders van niemand aandacht. Op datingsites reageert niemand op mijn profiel. Maar zoiets heb ik nooit eerder gedaan. Ik heb geen kwade bedoelingen, ben geen viespeuk.” “Als het met wederzijdse toestemming is…”, probeert hij zijn daden nog wat goed te praten.

Slagroom

“Wat wou je met die slagroom gaan doen?”, zet de pedojager zijn spervuur voort. “Ik niets, maar ‘zij’ wou daar iets mee doen. Maar ja, blijkbaar is er geen ‘zij’ en ben ik in de val gelokt”, antwoordt de man uit Langemark-Poelkapelle weifelend.

De video van bijna 6 minuten eindigt met een fysieke straf: 10 keer opdrukken. “Ik heb mijn lesje geleerd en mijn straf nu wel gekregen. Echt sorry”, aldus de Belg die zelf zegt uit Ieper afkomstig te zijn. “Je gezicht zal overal in België te zien zijn”, waarschuwt de pedojager. “Je zal alles op Facebook verwijderen en ik wil je hier nooit meer zien.” ‘Weer een viespeuk minder, weer 1 slachtoffer minder’, geeft de pedojager nog als boodschap mee, zichtbaar tevreden. Het filmpje is ondertussen al honderden keren op sociale media, ook in België en regio Ieper, gedeeld. Ook de politie van de zone Arro Ieper en de burgemeester van Langemark-Poelkapelle worden getagd en gevraagd iets te ondernemen tegen de man. “Het parket is op de hoogte van het filmpje en onderzoekt de zaak verder”, aldus het parket van West-Vlaanderen. “In het belang van het onderzoek wordt hierover voorlopig niet verder gecommuniceerd.”

‘Je zie van Iper oa je’

Het filmpje is tot twee keer toe gedeeld op de Facebookgroep ‘Je zie van Iper oa je’ maar al even vaak weer verwijderd. “Op vraag van de politie en omdat onze Facebookgroep daarvoor niet dient”, aldus één van de beheerders Diederik Vandenbilcke. “De regels op het vlak van de privacy zijn ook niet gevolgd.”

De Nederlandse pedojager is al enkele jaren actief en doet zich voor als minderjarige om pedofielen in de val te lokken, te filmen en daarna via zijn sociale media te ‘exposen’, publiekelijk aan de digitale schandpaal te nagelen.

Online reactie

Zondagavond al, kort nadat de beelden online waren geplaatst, probeerde de man uit Langemark-Poelkapelle nog te verhinderen dat de beelden verder verspreid zouden worden. Hij reageerde toen op de eerste reacties die binnenliepen. “Ik moet jullie eigenlijk bedanken. Jullie hebben mijn ogen doen opengaan. Ik heb me laten meeslepen met een aanlokkelijke chat. Ik spreek dit zeker niet goed. Maar ik heb nog niet de liefde en genegenheid gekend in mijn leven. Met die chat voelde ik me belangrijk. Het was fout van mij om er op in te gaan. Ik heb een zeer moeilijke jeugd gehad, mocht nooit uitgaan, had daardoor geen vrienden en raakte beetje sociaal geïsoleerd. Maar dit zal nooit meer gebeuren. Ik voel mezelf erg vies nu maar ben geen slechte man. Ik doe geen vlieg kwaad. Hopelijk geloven jullie mij en laten jullie dit voorval voor wat het is.”

 

Lees verder

Actueel

Vader martelt verkr*chter van dochter: Had jij dit ook gedaan voor je dochter?

Een vader was zo woedend over de verkr*chting van zijn 14-jarige dochter dat hij de dader uitnodigde voor ‘een goed gesprek’. Dat kon de verkr*chter in het noordoosten van India niet navertellen.

In zijn verklaring aan de politie zei de vader dat de man zijn dochter had verkr*cht toen ze alleen thuis was, meldt de Indian Express. De dader, een apotheker, dreigde het meisje dat ze niets mocht vertellen over de verkr*chting, maar ze zei het toch tegen haar 36-jarige vader.

De vader nodigde de getrouwde man van 45 jaar uit voor een diner. Na het eten volgde de wraak voor de verkr*chting. Hij bond de man vast en pakte een hete tang waarmee hij zijn genitaliën bewerkte. Daarna wurgde hij hem tot hij dood was.

Zelf gemeld bij politie
De vader meldde zich even later zelf bij de politie. Hij vertelde uitgebreid en gedetailleerd hoe de verkr*chter aan zijn eind was gekomen. Hij had het heft in eigen hand genomen omdat hij vreesde dat zijn dochter de schuld zou krijgen als hij aangifte zou doen. De vader is gearresteerd en wordt beschuldigd van moord.

Vrouwen in India hebben veel te maken met verkr*chting en aanranding, waarbij mannen vaak worden beschermd. Zo kwam begin dit jaar een 16-jarig meisje om het leven dat door haar verkr*chters in brand werd gestoken. Vorig jaar verkr*chtten vijf mannen een fotojournaliste in Mumbai. En eind 2022 kwam een vrouw om het leven die door een groepje mannen in een bus was verkr*cht.

Lees verder

Actueel

Vreselijk familiedrama: Man vermoordt zijn vrouw en hun 2 kleine kinderen

In het Belgische Overpelt heeft zich vanavond een schokkend familiedrama afgespeeld. Een man doodde zijn vrouw en hun twee jonge kinderen in een appartement. Hij rende weg.

Jacht

Het tragische incident gebeurde in de Houtmolenstraat. Rond 17.45 uur arriveerden drie politieauto’s en een ploeg antimuggen op de plaats van het ongeval. Hier schreeuwde volgens Gazet van Antwerpen een vrouw tegen hen.

De lokale politie deed de eerste vaststellingen, daarna werd het Limburgse parket verwittigd. Op dat moment was er geen spoor van de aanvaller. Er werd besloten om een ​​jacht te lanceren. Onder meer een politiehelikopter en speurhonden zouden naar de man zoeken. Het is nog onbekend wie de voortvluchtige is. Het onderzoek is gaande.

De buurt reageerde met grote scepsis op het nieuws over het familiedrama, maar bewoners kenden de slachtoffers niet.

Lees verder

Actueel

Kankerpatiënt in verzorgingstehuis aangetroffen met maden die uit zijn oren kropen

We hopen altijd dat onze geliefden goed verzorgd worden wanneer ze in het verzorgingstehuis verblijven. Want wanneer ze het meest kwetsbaar zijn en extra aandacht nodig hebben, gaan we ervan uit dat ze dit zullen krijgen.

Je kan je dus wel inbeelden dat de familie van John Callaghan razend was, toen ze ontdekten dat de man maden in zijn oren had zitten tijdens zijn verblijf in een verzorgingstehuis.

Daily Mail meldt dat Callaghan een kankerpatiënt was en verzorgd werd in een bejaardentehuis aan de Gold Coast in Australië.

Zijn familie vertelde aan Daily Telegraph dat John hen had gesmeekt om hem mee naar huis te brengen na twee weken in het verzorgingstehuis. Callaghan stierf tien dagen nadat de maden bij hem werden vastgesteld.

Toen de echtgenote van de man, Fay, hem bezocht in het centrum, walgde ze van de toestand van de man.

“Het was niet gemakkelijk om voor hem te zorgen, hij had heel veel pijn en had kanker in zijn oren. Maar toen ik hem bezocht, zag ik hoe er maden uit zijn oren kropen,” vertelde de vrouw aan Daily Mail.

Was er zich niet bewust van:

Mevrouw Callaghan (83) zegt dat haar echtgenoot zich niet bewust was van de toestand waarin hij leefde. “Dit is een vreselijke plek, haal me hier weg aub!” zou hij gevraagd hebben aan zijn echtgenote.

“Dit was een ernstig maar geïsoleerd incident die plaatsvond in 2023 in ons centrum. Verpleegsters waren er snel bij en brachten de man over naar een lokaal ziekenhuis,” vertelt een woordvoerder van het centrum, aldus Daily Mail.

“We hebben een intern onderzoek gestart en hebben onze behandelingen geanalyseerd samen met onze specialisten.”

“Ons centrum werd goedgekeurd door 5 verschillende inspecteurs sinds 2017 en is volledig in regel met alle normen.”

“Dit geval werd eerder dit jaar ook onderzocht door de gezondheidscommissaris en werd afgesloten,” aldus de woordvoerder.

“Het spijt ons heel erg dat dit incident moest gebeuren, wij verontschuldigen ons bij mevrouw Callaghan.”

Ik weet niet wat jij denkt, maar het idee dat een van mijn geliefden op zo’n manier in een bed in een verzorgingstehuis moet liggen maakt me razend.”

Mevrouw Callaghan en de rest van haar familie hebben het volste recht om furieus te zijn met de manier waarop hun familielid behandeld werd in dit centrum.

Vind jij dit ook? Deel dan zeker je mening.

Deel aub dit artikel om bewustzijn te verspreiden rond menselijke verzorging in rusthuizen.

Lees verder
Advertisement

Trending