Connect with us

Actueel

Verschrikkelijk nieuws dochter Willeke Alberti: ‘Afgelopen’

Willeke Alberti (77) maakt zich enorme zorgen om haar dochter Daniëlle (54), bij wie twee tumoren zijn geconstateerd. Daniëlle weet niet hoe het voor haar zal aflopen, maar ze blijft hoopvol.

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, is ernstig ziek. Eerder dit jaar constateerden artsen dat ze is getroffen door kanker. ‘Op 13 april werd ik gediagnostiseerd met twee tumoren en een prognose die niet heel hoopgevend was,’ schrijft Daniëlle in haar nieuwe boek In het licht van de liefde. Een week na de diagnose bezocht Daniëlle, die heel spiritueel is aangelegd, tal van alternatieve genezers en reguliere artsen. Ze houdt de moed erin en koestert hoop, omdat ze uit ‘die andere wereld’ een boodschap heeft gekregen: ‘Wij geloven in jouw genezing.

Je lichaam is zich aan het herstellen van een niet verwerkt trauma uit een oeroud verleden. (…) Het is tijd om thuis te komen in jezelf.’ De eerste keer dat Daniëlle voelde dat er iets niet goed zat, was in november 2021. Ze woonde toen nog met echtgenoot John van ’t Schip in Griekenland. Tijdens een wandeling bij de religieuze Akropolis in Athene voelde ze naar eigen zeggen iets knappen in haar linker lies. Nadien werd het lopen erg pijnlijk. Ze bezocht een alternatieve arts, die haar vertelde dat ze een breuk en twee tumoren heeft in de belangrijke basischakra, die ter hoogte zit van het stuitje.

‘Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.’ Aan Story laat Daniëlle weten dat ze er verder niets aan toe wil voegen, maar dat haar woorden uit haar boek mogen worden overgenomen. Veel steun krijgt ze van haar man John, zoon Davey en diens verloofde Casey en dochter Estelle en haar partner Beau. En uiteraard ook van moeder Willeke en vader Joop Oonk. Beiden wonen bij Daniëlle in de buurt.

Lees verder

Actueel

Oplader in stopcontact laten zitten? Zoveel kost je dat!

In veel huishoudens nemen mensen het niet zo nauw. Ze laten bijvoorbeeld de oplader van een Playstation, van een telefoon en/of laptop in het stopcontact hangen, terwijl het apparaat helemaal vol is. Ongemerkt blijven de devices stroom slurpen. En dat kost natuurlijk geld.

Kijk, heel wat apparaten verbruiken stroom terwijl je ze niet gebruikt. Je tv, laptop, modem, printer en telefoon zijn slechts enkele voorbeelden.

Tientallen euro’s per jaar

Een adapter die nutteloos in het stopcontact zit, verbruikt elk uur ongeveer 2 watt. Op jaarbasis is dit 17,52 kilowattuur. Volgens overstappen.nl kost een kilowattuur in september 2022 0,89 cent. Voor een oplader die non-stop in het stopcontact blijft zitten, betaal je dus 15,60 euro per jaar.

Dit lijkt misschien niet zo veel, maar als je meerdere opladers de hele dag in het stopcontact laat zitten, lopen de kosten snel op. Stel dat alle gezinsleden hun opladers nutteloos in het stopcontact laten hangen, dan komt dat al snel uit op tientallen euro’s per jaar. En dat is zonde!

Oplossing

Kijk daarom goed waar lampjes branden of welke toestellen warmte afgeven. Is het niet nodig om die in het stopcontact te laten zitten, haal ze er dan uit. Sommige apparaten die je uit zet blijken ook niet helemaal uit te zijn, zoals sommige tv’s. Dan kan je soms beter een stekkerdoos met schakelaar gebruiken. Met één klik zet je vervolgens alle aangesloten apparaten of opladers uit.

Lees verder

Actueel

Leraar slaat leerling dood na spelfout

De Indiase politie zoekt naar een leraar die een leerling uit een lagere kaste zou hebben doodgeslagen.

Nikhil Dohre maakte een spelfout tijdens een examen. Daarom zou hij de jongen hebben geschopt en geslagen met een lat tot hij neerviel. Begin deze week bezweek de 15-jarige leerling aan zijn verwondingen.

Honderden mensen trokken de straat op en eisten de aanhouding van de betrokken leraar. Dit moest van de menigte nog gebeuren voor de crematie van de jongen. De politie moest geweld gebruiken om het protest in de kiem te smoren. Er zijn ook meerdere demonstranten aangehouden.

De verdachte is op de vlucht geslagen. De vader geeft aan dat zijn zoon het woord sociaal verkeerd zou gespeld hebben.

Lees verder

Actueel

Net binnen: Overheid in grote paniek – ”We houden er ernstig rekening mee”

Het doden van het coronavirus gaat de verkeerde kant op. Sterker nog, het aantal besmettingen neemt sterk toe. Volgens De Telegraaf zijn gisteren 117 met het coronavirus besmette mensen in het ziekenhuis opgenomen. De bezorgdheid groeit en het lijkt echt de verkeerde kant op te gaan.

Het coronavirus heeft een enorme impact gehad over de hele wereld en zal voor altijd herinnerd worden en in de geschiedenisboeken blijven. Maar is het virus nu weg?

Het RIVM bevindt zich momenteel in elke staat en kijkt serieus naar het begin van een sterke bearish golf. Het aantal besmette personen neemt op alle leeftijden toe, maar de groep die het meest wordt getroffen, is de groep van 70 jaar en ouder.

Zullen we ons binnenkort in gevangenschap bevinden? Wat staat ons te wachten?

Verklaring van RIVM

Ook het RIVM heeft een verklaring naar aanleiding van het nieuws uitgebracht.
De medische afdeling appelleert aan je algemene gevoel door de toename en de enge vooruitzichten. Het betekent “laat u vaccineren, laat u zoveel mogelijk testen en volg de basisadviezen op”. Kortom: houd afstand, was je handen en nies in je elleboog.

Ziekenhuisgegevens

Tot nu toe liggen er 631 mensen met corona in Nederlandse ziekenhuizen. Dat zijn er maar liefst 30 van gisteren. Op de intensive care zijn vier nieuwe coronapatiënten opgenomen. Het aantal met corona besmette mensen op CI steeg de dag ervoor van 2 naar 35 personen.

Helaas is op dit moment onduidelijk wat ons te wachten staat, maar we hopen dat de stijging niet doorzet. Volg ons voor het laatste nieuws.

Lees verder

Trending