Connect with us

Actueel

The Voice-deelneemster doet heftig boekje open over Waylon: “Misbruikt!”

Waylon heeft een behoorlijk bewogen tijd achter de rug waarbij een affaire aan het licht is gekomen via juicekanalen. De zanger heeft openlijk zijn spijt betuigd aan zijn vriendin en moeder van zijn kind, Bibi Breijman. Tussen de bekendmaking van zijn affaire en nu zijn er nog een aantal verhalen komen bovendrijven over de zanger. Zo zou hij volgens Yvonne Coldeweijer een narcist zijn die liegt en bedriegt om zijn zin te krijgen bij Bibi. Zelfs huilen. Echter is de zanger helemaal nergens meer op in gegaan. Wel heeft de zanger aangegeven bij Eva Jinek zijn verhaal te willen doen, net zoals Nick & Simon hebben gedaan. Of dat een slimme tacktiek is om je imago op te krikken is te betwijfelen. Het heeft Nick & Simon namelijk ook niet veel goeds gedaan. Echter lijkt Willem, zoals de zanger echt heet, nóg meer kritiek op zijn bordje te krijgen.

Waylon krijgt een oud deelneemster op zijn dak!
De kritiek komt nu vanuit een hele andere kan, namelijk van een oud deelneemster van The Voice die stelt dat Willem zijn machtspositie misbruikt heeft tegenover haar. Willem heeft destijds deelneemster Senja uit het programma gestuurd. Echter wel met een belofte, dat hij en Senja een plaat zouden maken en dat hij haar zou helpen met een werkvergunning. Van dit alles heeft Willem na anderhalf jaar niets waargemaakt. Senja heeft haar verhaal bij weekblad Party: “Toen hij liet weten dat hij liever een samenwerking met mij aan zou willen gaan in plaats van verdere deelname aan de liveshows, werd er achter de schermen door de reactie gezegd dat het wel goed zat. Omdat Willem een man van zijn woord is. Inmiddels kan ik zeggen: dat is hij absoluut niet.”

Geeft niets om een ander, alleen om zichzelf!

Tóch stuurde Willem na afloop van het programma een bericht naar Senja. Senja: “Dat was het moment dat ik dacht: ‘Thank God, het is dus echt’. Ik ging er echt in geloven. Ik begon hem zelfs te verdedigen op Instagram, omdat hij nog steeds shit over zich heen kreeg vanwege het wegsturen van mij.” Na een aantal gesprekken liet Willem plotseling niets meer van zich horen. Senja vervolgt: “Daarna heb ik niks meer van hem gehoord. Hij antwoordde niet op mijn appjes en mails en hij beantwoordde mijn advocaat ook niet meer. Ik denk dat Waylon een acteur is. Hij misbruikt, in mijn ogen, zijn machtspositie”, sneert ze. ,,Dat hij in februari dit jaar huilend op tv verscheen in een gesprek over het misbruikschandaal bij ‘The Voice’, is daar ook een voorbeeld van denk ik. Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.” Of Jinek naar dit verhaal gaat vragen valt nog te zien…

Lees verder

Actueel

Het gaat nu helemaal fout: Hulpverleners aangevallen, politie is woedend

Marokko heeft voor een daverende stunt gezorgd door in de achtste finale van het WK te winnen van een zwak en tandloos Spanje.

Waar je zou verwachten dat er massaal feestgevierd wordt, is het op meerdere plaatsen in Nederland uit de hand gelopen. In Den Haag en in Amsterdam moet de mobiele eenheid optreden. In Amsterdam is het zelfs zo erg, dat er hulpverleners met vuurwerk bekogeld worden.

Dat meldt de politie via Twitter.

Inmiddels is er door Amsterdam een noodbevel afgekondigd. Iedereen dient het Mercatorplein te verlaten. Wie dat niet doet, riskeert ingrijpen van de politie.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: monsterverhogingen voor benzine en diesel

Vanaf vandaag gelden nieuwe sancties tegen olie uit Rusland. Experts voorspellen dat daardoor de prijs van benzine en vooral diesel keihard zal stijgen.

De EU heeft besloten dat vanwege de Russische inval in Oekraïne, er geen olie vanuit Rusland ingevoerd mag worden. Er geldt eveneens een prijsplafond van maximaal 60 dollar voor olie uit dat land. Dat zal grote gevolgen gaan hebben aan de pomp.

Importverbod

Het nieuwe importverbod gaat de prijs omhoog duwen. Paul van Selms, directeur van United Consumers, zegt er dit over: ”Dat de prijs vandaag nog niet stijgt, komt vooral doordat de importban al maanden in de lucht hing, daarom zijn er op tijd voorraden aangelegd”, zegt Paul van Selms, directeur van United Consumers.

Zoals iedereen heeft kunnen ervaren, daalde de olieprijs de afgelopen periode. Daardoor werden benzine en diesel weer wat goedkoper.

Volgens Jilles van den Beukel, energie-expert, kwam dat doordat er in Europa en in de Verenigde Staten gevreesd werd voor een recessie. Zelfs de coronalockdowns in China zijn hierop van invloed. Dat zorgt allemaal voor een lagere vraag en daarmee ook een lagere prijs.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending