Connect with us

Actueel

The Voice-deelneemster doet heftig boekje open over Waylon: “Misbruikt!”

Waylon heeft een behoorlijk bewogen tijd achter de rug waarbij een affaire aan het licht is gekomen via juicekanalen. De zanger heeft openlijk zijn spijt betuigd aan zijn vriendin en moeder van zijn kind, Bibi Breijman. Tussen de bekendmaking van zijn affaire en nu zijn er nog een aantal verhalen komen bovendrijven over de zanger. Zo zou hij volgens Yvonne Coldeweijer een narcist zijn die liegt en bedriegt om zijn zin te krijgen bij Bibi. Zelfs huilen. Echter is de zanger helemaal nergens meer op in gegaan. Wel heeft de zanger aangegeven bij Eva Jinek zijn verhaal te willen doen, net zoals Nick & Simon hebben gedaan. Of dat een slimme tacktiek is om je imago op te krikken is te betwijfelen. Het heeft Nick & Simon namelijk ook niet veel goeds gedaan. Echter lijkt Willem, zoals de zanger echt heet, nóg meer kritiek op zijn bordje te krijgen.

Waylon krijgt een oud deelneemster op zijn dak!
De kritiek komt nu vanuit een hele andere kan, namelijk van een oud deelneemster van The Voice die stelt dat Willem zijn machtspositie misbruikt heeft tegenover haar. Willem heeft destijds deelneemster Senja uit het programma gestuurd. Echter wel met een belofte, dat hij en Senja een plaat zouden maken en dat hij haar zou helpen met een werkvergunning. Van dit alles heeft Willem na anderhalf jaar niets waargemaakt. Senja heeft haar verhaal bij weekblad Party: “Toen hij liet weten dat hij liever een samenwerking met mij aan zou willen gaan in plaats van verdere deelname aan de liveshows, werd er achter de schermen door de reactie gezegd dat het wel goed zat. Omdat Willem een man van zijn woord is. Inmiddels kan ik zeggen: dat is hij absoluut niet.”

Geeft niets om een ander, alleen om zichzelf!

Tóch stuurde Willem na afloop van het programma een bericht naar Senja. Senja: “Dat was het moment dat ik dacht: ‘Thank God, het is dus echt’. Ik ging er echt in geloven. Ik begon hem zelfs te verdedigen op Instagram, omdat hij nog steeds shit over zich heen kreeg vanwege het wegsturen van mij.” Na een aantal gesprekken liet Willem plotseling niets meer van zich horen. Senja vervolgt: “Daarna heb ik niks meer van hem gehoord. Hij antwoordde niet op mijn appjes en mails en hij beantwoordde mijn advocaat ook niet meer. Ik denk dat Waylon een acteur is. Hij misbruikt, in mijn ogen, zijn machtspositie”, sneert ze. ,,Dat hij in februari dit jaar huilend op tv verscheen in een gesprek over het misbruikschandaal bij ‘The Voice’, is daar ook een voorbeeld van denk ik. Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.” Of Jinek naar dit verhaal gaat vragen valt nog te zien…

Lees verder

Actueel

Let op: Wetenschappers ontdekken verrassende (en zeer gevaarlijke) bijwerking paracetamol

Paracetamol wordt over het algemeen gezien als een relatief veilige pijnstiller. Het is het middeltje waar mensen het eerst naar grijpen als ze bijvoorbeeld een hoofdpijn, griep en dergelijke hebben. We gebruiken het zelfs voor baby’s en kinderen.

Paracetamol is met veel medicijnen te combineren, veilig om te gebruiken in je zwangerschap en dus zelfs ‘mild’ genoeg om aan je kinderen te geven. Als je jezelf gewoon netjes aan de voorgeschreven dosering en ‘regeltjes’ uit de bijsluiter houdt dan is er weinig te vrezen. Of toch wel? Want wetenschappers zijn per toeval achter nog een, gevaarlijke bijwerking van paracetamol gekomen.

Gepubliceerd

Het onderzoek is gepubliceerd in het Social Cognitive and Affective Neuroscience journal. Wetenschappers die bezig waren met de research rondom paracetamol, ontdekte per toeval een bijwerking die je niet direct verwacht en ook niet in de bijsluiter staat.

Wat is er dan ontdekt?

Mensen die de maximaal toegestane dosis paracetamol voor een langere periode, dagelijks innemen, hebben meer de neiging om ‘gevaarlijk gedrag’ te tonen. Dit was de conclusie tijdens een onderzoek dat werd uitgevoerd onder bijna 600 studenten. De ene helft nam paracetamol en de andere helft kreeg een placebo.

Risico’s nemen

Het blijkt dat de proefpersonen onder invloed van acetaminophen (paracetamol dus) eerder geneigd waren om onnodige risico’s te nemen, ten opzichte van de placebogroep. Als het aankwam op het nemen van risico’s was de groep die placebo’s kreeg veel voorzichtiger.

Afvlakken

Niet alleen angst wordt minder door het gebruik van paracetamol. Het blijkt dat zowel positieve als negatieve emoties worden onderdrukt als je dit medicijn regelmatig inneemt. Je wordt minder gevoelig in zijn algemeen. Bepaalde (belangrijke) emoties worden afgevlakt en dit kan zeer nadelig werken op verschillende manieren.

Bron: The Mirror

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: tarieven drinkwater volgend jaar flink omhoog

Zeer slecht nieuws voor Nederlandse huishouders. Alle drinkwaterbedrijven verhogen hun tarieven per 2023, waardoor de prijzen drastisch omhoog gaan.

Aanleiding is dat drinkwaterbedrijven te maken hebben met fors gestegen kosten van energie, materialen en grondstoffen en dat wordt doorberekend aan klanten. Daarnaast moet er flink geïnvesteerd worden zodat we ook in de toekomst uit de kraan kunnen drinken.

Tientallen euro’s

De kostenstijging varieert van ongeveer 20 euro tot rond de 50 euro per jaar voor een gemiddeld huishouden, afhankelijk van het bedrijf dat voor het water zorgt. Vitens, de grootste waterleverancier in Nederland, gooit de kosten volgend jaar omhoog met ongeveer 20 euro per 100 kubieke meter water.

Nederland is nog goedkoop

Dunea, dat water levert in de provincie Zuid-Holland, zegt dat drinkwater in ons land erg goedkoop is. ”Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat de tariefsverhoging voor onze klanten bovenop de prijsstijgingen van onder andere energie en boodschappen komt.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Prins Harry en Meghan uit elkaar! ‘Harry heeft zijn spullen al gepakt’

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat het rommelt tussen Harry en Meghan. Momenteel zijn er dingen gebeurt waardoor deze ‘vermoedens’ nog meer zijn aangewakkerd. Het huwelijk tussen de twee zou allesbehalve soepeltjes verlopen.

Recentelijk heeft het koppel natuurlijk een zware klap te verduren gekregen; het overlijden van koningin Elizabeth. Hoewel het contact tussen de Britse Royals, Harry en Megan allesbehalve soepeltjes zou verlopen zouden Harry en zijn oma altijd een goede band hebben gehad.

Netflix

De reden voor het huwelijksgeschil tussen Harry en Meghan lijkt hier echter niets mee te maken te hebben. Het zou vooral gaan om de Netflix-documentaire die in de maak is. Naar verluidt zijn er details aangepast die niet zouden kloppen met ‘Spare’, de memoires van Harry.

Eigen waarheid

Volgens Harry zou Meghan teveel van haar eigen waarheid hebben verteld in de documentaire. Volgens een insider zou dit “niet altijd de echte waarheid zijn”. Alsof gevolg hiervan zou Harry zijn koffers hebben gepakt en een paar dagen zijn vertrokken.

Geïrriteerd

Volgens deze persoon heeft Harry ‘alle recht om geïrriteerd te zijn’. “Ze werken al jaren aan deze uitrol van hun projecten en nu is er een risico dat de Netflix-serie uit elkaar valt, net zoals haar kinderserie ‘Pearl’ eerder deed dit jaar. En aangezien ze een hoge hypotheek hebben voor hun huis in Californië, hebben ze het geld echt nodig.”

Ook wordt er in het tijdschrift beweerd dat Harry en Meghan serieuze huwelijksproblemen hebben. Zo verscheen Harry vorige maand op de Masters of Scale Summit in San Francisco zónder Meghan. ,,Hij noemde haar zelfs niet eens, terwijl ze normaalgesproken niet kunnen wachten om elkaar in een openbare setting te prijzen.”

Bron: Ditjes en Datjes

Lees verder

Trending