Connect with us

Actueel

Dit is de nieuwe vriendin van Wibi Soerjadi: ‘Ze is wel 32 jaar jonger!’

Wibi Soerjadi heeft een behoorlijk bewogen periode achter de rug. Weekblad Story meldt “Een scheiding, een verbroken relatie, het verlies van zijn ouders, de moeizame verkoop van zijn landgoed in Zeist, zijn plotselinge doofheid en de hunkering naar liefde.” Een en al ellende waardoor de pianist er de afgelopen tijd behoorlijk doorheen heeft gezeten. Echter is er weer een lichtpuntje in het leven van de 52-jarige man. Dat lichtpuntje is namelijk Mirthe, een studente die in 2019 haar opleiding is gestart. Wibi is in de wolken, vertelt hij aan Story: “Ik ben zo gelukkig. Alsof ik zweef. Dat komt door mijn lieve vriendin Mirthe. Afgelopen week is ze officieel bij me ingetrokken. In dit prachtige huis woon ik nu met de liefste en mooiste vrouw die ik me maar kan wensen. Het is bijna een droom.” Juicekanaal Reality.FBI is een beetje verder in de zaken gedoken.

Wibi Soerjadi en Mirthe schelen ongeveer 32 jaar!
Reality.FBI meldt: “Wibi heeft al een jaartje, maar sinds afgelopen weekend voor het openbaar. In de media werd ze via meerdere namen voorgesteld. Nirthe en Mirthe. Ook wilde Wibi jaar leeftijd niet delen in de media. Prima. Op die vragen hebben we wat antwoorden. Het is gewoon Mirthe.” Ook weet Reality.FBI meer te melden over de leeftijd van Mirthe: “Mirthe studeert momenteel voor ‘Eventproducer.

Dit is een direjarige MBO opleiding die ze in 2019 is gestart. Ze zal dus rond de 20 zijn? Verder schijnt Mirthe geen socials te hebben. Wel zou ze overwegen de stap naar het HBO te maken om verder te leren. Ze wil dus zeker wat achter de schermen gaan doen in de wereld waar Wibi ook in actief is. Misschien regelt zij straks wel zijn optredens? Een goed leeftijdsverschil dus, van zo’n 32 jaar. Maar zolang ze maar allebei gelukkig zijn!” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wibi Soerjadi (@wibisoerjadi)

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder
Advertisement

Trending