Connect with us

Actueel

Vader op camping betrapt op begluren 16-jarig meisje onder de douche

camping

Een vader uit Oost-Vlaanderen is betrapt op het begluren van een minderjarig meisje onder de douche op een camping. De man is ontmaskerd aan de hand van zijn teenslippers.

De vader begluurde een Nederlands zestienjarig meisje dat met haar ouders op reis was in Fréjus. “Onze dochter ging douchen op de camping toen ze plots compleet overstuur terug bij ons kwam. Terwijl ze stond te douchen had ze gezien dat een man haar probeerde te filmen met zijn telefoon langs de onderkant van het douchedeurtje”, vertelt de moeder. Het meisje sloeg meteen alarm en de dader vluchtte weg.

De moeder vroeg vervolgens de camerabeelden van de camping op. “Daarop is duidelijk te zien dat een man de doucheruimte binnen en buiten loopt op het moment dat mijn dochter daar is. Hij had een duidelijk type teenslippers aan.”

En het waren de teenslippers die leidde naar de Belg. De man is aangehouden en zat vier uur op het politiekantoor. “Zijn echtgenote was natuurlijk ook in shock. Nadien werd hij weer vrijgelaten, maar ondertussen kan hij weer op een andere camping zitten.” Het Nederlands gezin gaat ook in België aangifte doen.