Connect with us

Actueel

Caroline van der Plas niet meer in media vanwege bedreigingen

Caroline van der Plas

De komende tijd zal Caroline van der Plas niet meer in de media optreden vanwege bedreigingen. De voorvrouw van de BoerBurgerBeweging (BBB) legt uit: “Ik voel me niet veilig op dit moment.” Wekelijks krijgt ze meerdere haatberichten en bedreigingen. Ze annuleerde al haar publieke optredens en werkbezoeken voor deze en komende maand.

Van der Plas onthult: “De anti-boerlobby of de anti-BBB-lobby draait op volle toeren. De haatberichten nemen in hevige mate toe en ook doodsbedreigingen komen nu binnen. Kennelijk wordt BBB te groot in de peilingen en vinden mensen dan dat ze haat over je heen mogen storten.”

De bedreigingen komen volgens haar van mensen die boos zijn over de boerenprotesten van de afgelopen tijd. Daarbij is puin en afval op de snelwegen gedumpt. Fractiesecretaris Henk Vermeer van BBB zegt: “Op de een of andere manier is het de afgelopen 24 uur gecumuleerd. Sommige mensen denken dat als één individu iets doet, dat een politieke partij daarvoor verantwoordelijk is. Maar dat is onzin.”