Connect with us

Actueel

Bizar: Boze ouder mishandelt leraar bij schoolmusical in kindcentrum

Afgelopen woensdag heeft in Kindcentrum ’t Maar in Spijk een bizarre gebeurtenis plaatsgevonden. Na afloop van een schoolmusical, stormde een woedende vader op een leerkracht af en gaf hem een flinke klap in zijn gezicht.

De schoolmusical werd gehouden door groep 8. Nadat de voorstelling is afgelopen, gaan de meeste ouders en kinderen weg. De boze vader, wiens kind dus in groep 8 zit, gaat in eerste instantie ook weg maar komt later terug om verhaal te halen.

Volgens de man heeft de leerkracht een privacyregel geschonden. Wat hij daar precies mee bedoelt is onduidelijk, maar dat de man woedend is staat buiten kijf. Nadat hij op de leraar is afgestormd, geeft hij deze een harde klap in zijn gezicht. Twee ouders die het tafereel gadeslaan, grijpen pijlsnel in en werken de uitzinnige vader snel en efficiënt tegen de grond.

Grote impact

Tegenover RTV Noord laat directeur-bestuurder Henk Huberts van Noordkwartier, de koepel waar Kindcentrum ’t Maar onder valt, weten enorm geschrokken te zijn. ”Dit heeft een grote impact op de school en het dorp.” De school zegt tevens zich niet te herkennen in de klacht van de vader.

Schoolverbod

Met de verwondingen van de leraar valt het naar omstandigheden mee. De man heeft een blauw oog opgelopen en heeft zijn kant van het verhaal verteld tegen de politie. De politie wil niet bevestigen of er daadwerkelijk aangifte is gedaan. De man is in ieder geval niet langer welkom op school en heeft een officieel schoolverbod gekregen. Naast zijn kind in groep 8, heeft hij geen andere kinderen op het onderwijsinstituut.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending