Connect with us

Actueel

Kindje overleden na steekpartij in Rotterdam-Zuid: ‘Dit is heftig. Dit kán toch gewoon niet’

Een kindje is zondagmiddag overleden na een steekpartij aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid. De politie heeft een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. In de woning vindt sporenonderzoek plaats.

Het kindje is nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is aan de verwondingen bezweken. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Verdachte

De politie wil nog niet zeggen hoe oud het kindje was. Ook is nog onduidelijk hoeveel mensen er in de woning waren en wat de relatie van de verdachte met het kindje was. ,,Het zijn allemaal begrijpelijke vragen, maar we zijn nu nog volop met het onderzoek bezig. Daar zal op een later moment duidelijkheid over komen’’, aldus een politiewoordvoerder.

Een groot deel van de straat is afgesloten. De politie controleert ook auto’s in de straat met zaklampen. Veel buurtbewoners staan achter de roodwitte politielinten verslagen te kijken. Iedereen is vol ongeloof over het drama. ,,Dit is heftig, man. Dit kán toch gewoon niet. Zo erg voor die moeder’’, aldus een buurtbewoner.

 

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending