Connect with us

Actueel

Nikkie Plessen heeft een tip voor arme vrouwen: “Koop merk-sjaaltje voor 100 euro!”

Nikkie Plessen is natuurlijk bijna dagelijks te zien in de show van RTL Boulevard waar ze met haar modetips Nederland dagelijks een tikkeltje ziellozer weet te maken. Wat de reden van haar verschijning in dit programma is, is nog onbekend. Verschillende juicekanelen menen dat de influencer het programma betaalt om hierin te verschijnen.

Dat is natuurlijk goed voor de verkoop van haar eigen kledingmerk. In ieder geval wist Nikkie gisteren toch weer een paar fraaie tips de wereld in te slingeren. Volgens Nikkie is het deze zomer namelijk heel belangrijk om je bezig te houden met verschillende hoofddeksels. Dan moet je niet zomaar een grijs petje op doen, een suede roze pet is leuker. Echter gaat het verder dan de kleur of soort hoofddeksel. Volgens Nikkie gaat het er ook om dat je een beetje ‘branding’ laat zien. Ja, echt waar, dat heeft ze écht gezegd.

Nikkie Plessen heeft een tip voor vrouwen die geen merktasjes kunnen kopen!

Nikkie heeft een tip voor vrouwen die geen geld hebben voor de wat duurdere tasjes van 4000 euro. Nikkie: “Je ziet al die meiden die vervolgens bij een merk wat ze misschien niet kunnen betalen omdat het vaak wat duurder is. Een tasje van vierduizend euro, denk Chanel of denk Hermès. Dat je nu denkt: ik koop een sjaaltje voor honderd euro en ik knoop hem zo als piratensjaal!” Wanneer je denkt ‘100 euro voor een lullig sjaaltje, ben je helemaal van de pot gerukt?” Dan begrijp je Nikkie niet goed. Nikkie legt uit waarom je wél zo’n sjaaltje moet kopen: “Op deze manier kom je met een sjaaltje heel ver. Dan kun je ook die branding een beetje laten zien.” Dus, ren naar de P.C. Hooftstraat en koop dat sjaaltje dat je nooit nodig dacht te hebben zodat je er toch een beetje bij hoort!

Lees verder

Actueel

Leraar slaat leerling dood na spelfout

De Indiase politie zoekt naar een leraar die een leerling uit een lagere kaste zou hebben doodgeslagen.

Nikhil Dohre maakte een spelfout tijdens een examen. Daarom zou hij de jongen hebben geschopt en geslagen met een lat tot hij neerviel. Begin deze week bezweek de 15-jarige leerling aan zijn verwondingen.

Honderden mensen trokken de straat op en eisten de aanhouding van de betrokken leraar. Dit moest van de menigte nog gebeuren voor de crematie van de jongen. De politie moest geweld gebruiken om het protest in de kiem te smoren. Er zijn ook meerdere demonstranten aangehouden.

De verdachte is op de vlucht geslagen. De vader geeft aan dat zijn zoon het woord sociaal verkeerd zou gespeld hebben.

Lees verder

Actueel

Net binnen: Overheid in grote paniek – ”We houden er ernstig rekening mee”

Het doden van het coronavirus gaat de verkeerde kant op. Sterker nog, het aantal besmettingen neemt sterk toe. Volgens De Telegraaf zijn gisteren 117 met het coronavirus besmette mensen in het ziekenhuis opgenomen. De bezorgdheid groeit en het lijkt echt de verkeerde kant op te gaan.

Het coronavirus heeft een enorme impact gehad over de hele wereld en zal voor altijd herinnerd worden en in de geschiedenisboeken blijven. Maar is het virus nu weg?

Het RIVM bevindt zich momenteel in elke staat en kijkt serieus naar het begin van een sterke bearish golf. Het aantal besmette personen neemt op alle leeftijden toe, maar de groep die het meest wordt getroffen, is de groep van 70 jaar en ouder.

Zullen we ons binnenkort in gevangenschap bevinden? Wat staat ons te wachten?

Verklaring van RIVM

Ook het RIVM heeft een verklaring naar aanleiding van het nieuws uitgebracht.
De medische afdeling appelleert aan je algemene gevoel door de toename en de enge vooruitzichten. Het betekent “laat u vaccineren, laat u zoveel mogelijk testen en volg de basisadviezen op”. Kortom: houd afstand, was je handen en nies in je elleboog.

Ziekenhuisgegevens

Tot nu toe liggen er 631 mensen met corona in Nederlandse ziekenhuizen. Dat zijn er maar liefst 30 van gisteren. Op de intensive care zijn vier nieuwe coronapatiënten opgenomen. Het aantal met corona besmette mensen op CI steeg de dag ervoor van 2 naar 35 personen.

Helaas is op dit moment onduidelijk wat ons te wachten staat, maar we hopen dat de stijging niet doorzet. Volg ons voor het laatste nieuws.

Lees verder

Actueel

KNMI: Ernstig noodweer op komst, code rood voor meerdere provincies

Het KNMI (Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut) heeft een gele code uitgevaardigd voor Zuid-Holland en Zeeland voor vandaag en morgen. Het verkeer moest accepteren met een zware regenbui. Het zuidwesten wordt geconfronteerd met hevige regenval en overstromingen.

Volgens het KNMI kan de komende 24 uur plaatselijk meer dan 50 mm regen vallen. Dat is veel in korte tijd. Ter vergelijking: over de hele maand september valt er in Nederland gemiddeld 79 milliliter neerslag.

In de nacht naar woensdag nemen de buien in aantal en intensiteit af. De gele codes voor de provincies Zeeland en Zuid-Holland verlopen woensdagavond pas om 18.00 uur.

https://twitter.com/KNMI/status/1574752083768664065?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574752083768664065%7Ctwgr%5E9be91378bd246d8d9f7fdeea0d648876feb3596e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftrendnieuws.nl%2Fknmi-noodweer-op-komst-code-geel-voor-meerdere-provincies%2F

 

Lees verder

Trending