Connect with us

Actueel

Grote ophef rond nieuwe relatie Sarah van Soelen

Sarah van Soelen

Na haar kortstondige relatie met André Hazes vond Sarah van Soelen opnieuw liefdesgeluk. Het gaat om de steenrijke ondernemer Mike de Winter. Maar het nieuws had eigenlijk geheim moeten blijven. Mike heeft immers nog een relatie met een andere vrouw.

Afgelopen vrijdag is Sarah bij jazzfestival Hilligersberg gezien hoe ze aan het zoenen was met Mike. Mike woont in de straat van de ouders van Sarah en de twee kennen elkaar al heel lang.

Geheim

De vonk is onlangs helemaal overgeslagen. Mike had tot voor kort nog een relatie met een oud-collega van Sarah, Cherella. Toen Yvonne Coldeweier het nieuws naar buiten bracht, zat Mike nog in een relatie.

Yvonne laat weten: “Deze ‘relatie’ die ik heb gemeld schijnt nog geheim te zijn. Mike heeft namelijk nog steeds een relatie met Cherella. Deze laatste is niet op de hoogte van het overspel van Mike. “Ik heb al meerdere keren gehoord afgelopen week dat deze twee samen zijn. Verder zoeken jullie het maar uit.”

Gerommel met belastingen

Mike kwam recent niet zo positief in het nieuws naar aanleiding van gerommel met belastingen. Het OM eiste zelfs 25 maanden gevangenisstraf. De rechtbank in Amsterdam sprak hem echter vrij.