Connect with us

Actueel

Grote zorgen om huilende prinses Amalia

Prinses Amalia is al een tijdje bij haar grote liefde Isebrand Kaldewei. Ze zijn al vaak samen gezien, maar beiden weten maar al te goed hoe ze het publiek moeten vermijden. Redelijk, want ook zij moeten kunnen genieten van hun vrijheid en privacy. Nu gaan ze samen op vakantie.

Sterkte

Volgens deze geruchten gaat het om Spanje, New York en Canada. De Duitse pers en de Nederlandse pers houden de twee nauwlettend in de gaten. German Bunte was de eerste die het volgende meldde: “Ze is verliefd op een Duitse erfgenaam van miljoenen. De Nederlandse prinses zei onlangs hoeveel ze Duitse mannen waardeert. Nu is bekend dat de dochter van keizerin Máxima bevriend raakt met de zoon van een beroemde zakenmanfamilie. “Frequente reizen naar het buitenland kunnen beide betalen. Maar liefde verspreidt zich niet altijd. Dat weten we allemaal.” Het lijkt erop dat er iets aan de hand is.

Yvonne Coldeweijer heeft altijd mensen laten onderzoeken naar de details van bekende Nederlanders. Zo zou prinses Amalia door een van haar ‘spionnen’ zijn gezien terwijl ze op het terras zat met een grote zonnebril. “Ik hoorde iets dat ik zielig vond”, zei Yvonne. “Afgelopen woensdag werd ze met drie vrienden in Utrecht ontdekt op het terras van restaurant De Beurs. Ze draagt ​​een grote zonnebril en is erg verdrietig. Amalia, laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Is dit je vriendje? Zal ik je een Aperol Spritz serveren? Zeker te volgen. » Hieronder meer.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder
Advertisement

Trending