Connect with us

Actueel

Zien: Ruud de Wild is he-le-maal klaar met Yvonne Coldeweijer – ‘een psychopaat!’

Ruud de Wild veroorzaakte paniek op de radio. Hij was in ieder geval boos op de manier waarop Yvonne Coldeweijer de dingen deed. Het gaat echter nog verder. Hij zei dat ze mentaal niet helemaal gezond was.

Sapkanaal

Zoals we al lang weten, zorgt dit zogenaamde sapkanaal voor opschudding in het bekende land Nederland. Denk dat beroemdheden de sfeer zagen, want elk klein gerucht zou het einde van hun carrière kunnen betekenen. Ze willen niets liever dan dat Shownieuws en RTLboulevard de enige showbizzzenders blijven.

En daar is Ruud de Wild het helemaal mee eens. Nog niet zo lang geleden maakte Coldeweijer bekend dat zijn vriendin Olcay Gulsen voor de rechter moest verschijnen nadat ze was beschuldigd van woekerpolis. Ze leent bijvoorbeeld een ton en betaalt die nooit terug.

Helemaal los op NPO Radio1

En Ruud wil geen koude kleren aan. Hij walgde van berichten, zoals Waylons ontrouw en beschuldigingen van sap die zijn Channel Juice-collega’s over Simon Keizer uitstortten: “Waylon leek toen dokter met hem te willen spelen. een dokter, dus Bibi Breijman nam een ​​foto van Nick terwijl Simon het deed met Nick Of misschien haal ik nu alles door elkaar”, zei hij sarcastisch.” Het was allemaal te luid. Het maakt mij niet uit wie het met wie doet? En wie heeft de holbewoner en wat te doen met wie.

Zenuwen!

Toen besloot hij nog een trap te geven: “Wat een Yvonne Coldeweijer, ze is gewoon een psycho!” Ja, geen excuses, maar hij is gewoon een psychopaat die dat soort dingen schreeuwt. gerucht. “Ja, van mijn spion!” Ja, hoe kwam die spion eraan, eng? Is het niet ?”

Lees verder

Actueel

Het gaat nu helemaal fout: Hulpverleners aangevallen, politie is woedend

Marokko heeft voor een daverende stunt gezorgd door in de achtste finale van het WK te winnen van een zwak en tandloos Spanje.

Waar je zou verwachten dat er massaal feestgevierd wordt, is het op meerdere plaatsen in Nederland uit de hand gelopen. In Den Haag en in Amsterdam moet de mobiele eenheid optreden. In Amsterdam is het zelfs zo erg, dat er hulpverleners met vuurwerk bekogeld worden.

Dat meldt de politie via Twitter.

Inmiddels is er door Amsterdam een noodbevel afgekondigd. Iedereen dient het Mercatorplein te verlaten. Wie dat niet doet, riskeert ingrijpen van de politie.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: monsterverhogingen voor benzine en diesel

Vanaf vandaag gelden nieuwe sancties tegen olie uit Rusland. Experts voorspellen dat daardoor de prijs van benzine en vooral diesel keihard zal stijgen.

De EU heeft besloten dat vanwege de Russische inval in Oekraïne, er geen olie vanuit Rusland ingevoerd mag worden. Er geldt eveneens een prijsplafond van maximaal 60 dollar voor olie uit dat land. Dat zal grote gevolgen gaan hebben aan de pomp.

Importverbod

Het nieuwe importverbod gaat de prijs omhoog duwen. Paul van Selms, directeur van United Consumers, zegt er dit over: ”Dat de prijs vandaag nog niet stijgt, komt vooral doordat de importban al maanden in de lucht hing, daarom zijn er op tijd voorraden aangelegd”, zegt Paul van Selms, directeur van United Consumers.

Zoals iedereen heeft kunnen ervaren, daalde de olieprijs de afgelopen periode. Daardoor werden benzine en diesel weer wat goedkoper.

Volgens Jilles van den Beukel, energie-expert, kwam dat doordat er in Europa en in de Verenigde Staten gevreesd werd voor een recessie. Zelfs de coronalockdowns in China zijn hierop van invloed. Dat zorgt allemaal voor een lagere vraag en daarmee ook een lagere prijs.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending