Connect with us

Actueel

Zien: Vrouwen met deze sterrenbeelden vallen op foute mannen!

Val jij altijd maar op foute mannen? Dat zou best eens te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld. Deze 4 sterrenbeelden vallen op dít type foute mannen. Lees en leer!

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)
Trekt aan: vreemdgangers
Jij valt op populaire mannen met een vlotte babbel. Die ene vent waar iedereen om moet lachen bij een verjaardag: dat is jouw type. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Maar hij kent ook heel veel vrouwen. En dat hij zo populair is en graag in de belangstelling staat, is omdat hij verslaafd is aan aandacht. Als jij even geen tijd voor hem hebt, of hem even niet laat weten hoe fantastisch hij is, dan zoekt hij deze bevestiging bij iemand anders. Met een andere vrouw het bed in duiken om zijn ego te strelen? Dat doet ‘ie zonder schaamte. Hij is misschien charmant, Tweelingen, maar hij is ook ontzettend fout! Maak dat je weg komt.

Leeuw

(23 juli t/m 23 augustus)
Trekt aan: profiteurs
Jij bent liefdevol en gul. Wanneer je een relatie aangaat deel je alles met je partner. Ook je spullen en geld. Wat van jou is, is van hem. Dat is lief van je, Leeuw, maar let ook op de balans in je relatie. Je hoeft heus niet te turven wie wat betaalt, maar bij jou zijn de verhoudingen wel heel scheef. Je trekt profiteurs aan. Mannen aan wie je één vinger geeft en er vervolgens vandoor gaan met je hele hand. Dat is niet de bedoeling! Wat jij moet leren is dat jij veel meer te bieden hebt als partner dan wat er op je bankrekening staat. Als de liefde echt is, dan doet materiaal er niet eens toe.

Ram

(21 maart t/m 20 april)
Trekt aan: mannen met bindingsangst
Jij bent erg toe aan een nieuwe relatie. De datingapps op je telefoon laten zien dat jij je nek uitsteekt om een leuke, nieuwe partner te ontmoeten. Helaas lopen leuke dates vaak op niets uit. Hoe dat komt, Ram? Omdat jij mannen met bindingsangst aantrekt. Jij wordt razendsnel verliefd en aan het begin lijkt het erop dat deze man ook heel snel gevoelens krijgt voor jou. Hij is impulsief en maakt grootse plannen met je. Tot hij ineens aan de rem trekt en laat weten dat hij toch nog niet klaar voor een relatie is. Terwijl jij met een gebroken hart thuis op de bank zit, verleidt hij alweer de volgende vrouw.

Vissen

(20 februari t/m 20 maart)
Trekt aan: manipulators
Jij bent een lieve, zorgzame vrouw. Je komt vaak zachtaardig over. Je valkuil is dat anderen je een tikkeltje naïef kunnen vinden. De foute mannen waar jij op valt, maken daar maar al te graag gebruik van. Of moeten we ‘misbruik’ zeggen? Dat jij alles gelooft wat de foute man jou vertelt, komt hem heel goed uit. Hij heeft mooie praatjes en jij laat hem zijn gang gaan. Het onderbuikgevoel dat je bij deze man hebt, negeer je omdat je blind bent van verliefdheid. Deze man volgt een slecht pad en kan jou in grote problemen brengen als je hierin meegaat. Wanneer je de moed verzamelt om voor jezelf op te komen, draait hij de boel om en doet hij alsof het aan jou ligt. Luister naar je onderbuikgevoel, Vissen, en verlaat deze man.

Bron: Mediumchat, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder

Actueel

Nederlander (20) zwaargewond na dronken duik in leeg zwembad in Griekenland

zwembad

Hulpdiensten in Chersonissos moesten een 20-jarige Nederland uit een leeg bassin halen nadat hij in dronken toestand in een leeg zwembad was gedoken. De jongeman was zwaargewond in zijn gezicht en handen.

De man was in het populaire uitgaansoord in Griekenland op vakantie. Hij was gaan stappen en dronken teruggekeerd naar het hotel. Daar besloot hij een duik te nemen, niet beseffend dat er geen water in het zwembad zat. De jongeman maakte een smak op de bodem en raakte daarbij ernstig gewond.

De hulpdiensten moesten een manier vinden om hem op een veilige manier uit het zwembad te halen. Het incident is veelbesproken op het eiland Kreta. Het is niet meteen duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Een werknemer van de Tiger Bar getuigt: “Het is gebeurd in zijn hotel, niet op een publieke plek. Daardoor heeft niemand buiten zijn vrienden het kunnen zien. Maar vreselijk is het wel.”

Een barman van de Ierse bar Shenanigans in de omgeving vertelt: “Ik heb het gelezen, ja. Ik heb ook gehoord dat hij inmiddels redelijk oké is, maar weet niet of dat klopt. Er wordt hier wel over gesproken, maar je weet niet wat waar is. Laten we hopen dat het niet te ernstig is.”

Lees verder

Actueel

Hittegolf op komst: tropische temperaturen, veel zon en geen regen

Het wordt een zondag vol zon met temperaturen tussen de 21 en 26 graden. Alleen in het noorden kan het bewolkt zijn. Maandag krijgen we een mix van zon, wolken en in het noorden een bui. Met temperaturen tussen de 22 tot 26 graden. „De dagen daarna schijnt de zon volop en wordt het op veel plaatsen tropisch warm met 30 graden en meer”, aldus Weeronline.

De kans is groot dat de temperaturen de komende week verder zullen stijgen. In het zuiden en zuidoosten van het land krijgen we waarschijnlijk zelfs een hittegolf. Op donderdag en zaterdag verwacht de weerdienst zelfs tropische temperaturen van rond de 30 graden. „Daarmee lijkt ook een officiële landelijke hittegolf in de maak.”

Strandweer
Op dinsdag krijgen we in heel Nederland te maken met tropische temperaturen, zelfs op de stranden. Het is de hele week erg warm voor de tijd van het jaar. Op zondag valt het relatief mee met de warmte. Op de meeste dagen is er veel zon. Ook de droogte houdt aan en dat is vooral voor de natuur geen goed nieuws.

Bij de start van de nieuwe week koelt het ’s nachts nog af naar temperaturen tussen de 12 en 16 graden. De tweede helft van de week worden de nachten echt zwoel, vooral in de steden waar de temperatuur minder snel zakt.

Afkoelen
Naarmate de week vordert neemt ook de luchtvochtigheid toe. Het is dus zaak om ’s avonds en ’s nachts alle ramen en deuren open te zetten om je huis af te koelen. Toch verwachten meteorologen geen drukkende warmte vanwege de matig waaiende oostenwind.
„Mocht de weersverwachting uitkomen dan is mogelijk op zaterdag sprake van een officiële landelijke hittegolf. De laatste landelijke hittegolf was in 2020 en duurde van 5 tot en met 17 augustus”, aldus de weerdienst.

Lees verder
Advertisement

Trending