Connect with us

Actueel

Zien: Vrouwen met deze sterrenbeelden vallen op foute mannen!

Val jij altijd maar op foute mannen? Dat zou best eens te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld. Deze 4 sterrenbeelden vallen op dít type foute mannen. Lees en leer!

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)
Trekt aan: vreemdgangers
Jij valt op populaire mannen met een vlotte babbel. Die ene vent waar iedereen om moet lachen bij een verjaardag: dat is jouw type. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Maar hij kent ook heel veel vrouwen. En dat hij zo populair is en graag in de belangstelling staat, is omdat hij verslaafd is aan aandacht. Als jij even geen tijd voor hem hebt, of hem even niet laat weten hoe fantastisch hij is, dan zoekt hij deze bevestiging bij iemand anders. Met een andere vrouw het bed in duiken om zijn ego te strelen? Dat doet ‘ie zonder schaamte. Hij is misschien charmant, Tweelingen, maar hij is ook ontzettend fout! Maak dat je weg komt.

Leeuw

(23 juli t/m 23 augustus)
Trekt aan: profiteurs
Jij bent liefdevol en gul. Wanneer je een relatie aangaat deel je alles met je partner. Ook je spullen en geld. Wat van jou is, is van hem. Dat is lief van je, Leeuw, maar let ook op de balans in je relatie. Je hoeft heus niet te turven wie wat betaalt, maar bij jou zijn de verhoudingen wel heel scheef. Je trekt profiteurs aan. Mannen aan wie je één vinger geeft en er vervolgens vandoor gaan met je hele hand. Dat is niet de bedoeling! Wat jij moet leren is dat jij veel meer te bieden hebt als partner dan wat er op je bankrekening staat. Als de liefde echt is, dan doet materiaal er niet eens toe.

Ram

(21 maart t/m 20 april)
Trekt aan: mannen met bindingsangst
Jij bent erg toe aan een nieuwe relatie. De datingapps op je telefoon laten zien dat jij je nek uitsteekt om een leuke, nieuwe partner te ontmoeten. Helaas lopen leuke dates vaak op niets uit. Hoe dat komt, Ram? Omdat jij mannen met bindingsangst aantrekt. Jij wordt razendsnel verliefd en aan het begin lijkt het erop dat deze man ook heel snel gevoelens krijgt voor jou. Hij is impulsief en maakt grootse plannen met je. Tot hij ineens aan de rem trekt en laat weten dat hij toch nog niet klaar voor een relatie is. Terwijl jij met een gebroken hart thuis op de bank zit, verleidt hij alweer de volgende vrouw.

Vissen

(20 februari t/m 20 maart)
Trekt aan: manipulators
Jij bent een lieve, zorgzame vrouw. Je komt vaak zachtaardig over. Je valkuil is dat anderen je een tikkeltje naïef kunnen vinden. De foute mannen waar jij op valt, maken daar maar al te graag gebruik van. Of moeten we ‘misbruik’ zeggen? Dat jij alles gelooft wat de foute man jou vertelt, komt hem heel goed uit. Hij heeft mooie praatjes en jij laat hem zijn gang gaan. Het onderbuikgevoel dat je bij deze man hebt, negeer je omdat je blind bent van verliefdheid. Deze man volgt een slecht pad en kan jou in grote problemen brengen als je hierin meegaat. Wanneer je de moed verzamelt om voor jezelf op te komen, draait hij de boel om en doet hij alsof het aan jou ligt. Luister naar je onderbuikgevoel, Vissen, en verlaat deze man.

Bron: Mediumchat, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Actueel

Extreme kou in aantocht: ”Standje overleven”

Goed nieuws voor winterliefhebbers: morgen wordt het waterkoud in Nederland. In Zuid-Limburg gaat het zelfs sneeuwen!

Meteo Limburg voorspelt een witte deken van 1 tot 3 centimeter sneeuw, gecombineerd met gladheid. In de rest van ons land blijft het droog, of valt een beetje motregen. De temperatuur zal de 2 graden niet overschrijden.

Extreme kou

Weeronline sluit zich aan bij Meteo Limburg en voorspelt ook sneeuw in Zuid-Limburg. In het zuidoosten wordt het zo’n twee graden, terwijl het zes graden wordt aan de noordwestkust. De boosdoener is de noordoosten- tot noordenwind. Het zal waterkoud aanvoelen.

Gelukkig is het maar een dagje echt koud. Dinsdag schijnt de zon alweer en stijgen de temperaturen in het zuidoosten tot 4-5 graden. Aan de westkust wordt het 7 graden.

Kouder dan gemiddeld

Na dinsdag wordt het kouder dan normaal gesproken het geval is in deze tijd van het jaar. Gedurende de dag wordt het 2 tot 4 graden, terwijl het in het binnenland licht gaat vriezen.

Het is wisselvallig weer met wolkenvelden, enkele buien en soms wat zon. De buien zijn winters met behalve regen af en toe ook hagel of wat natte sneeuw.

Gemiddeld is het deze tijd van het jaar 6 tot 8 graden.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Heftig: Rousnie en haar zoontje sterven van de kou, maar verwarming mag niet aan

Het zijn zware tijden voor Rousnie Khemai uit Den Haag. De vrouw en haar zoontje hebben het ijskoud in hun woning, maar de verwarming gaat niet aan. De temperatuur komt zodoende niet meer boven de 14,5 graad uit.

Er zijn twee redenen waarom de verwarming niet aan wordt gezet. Ten eerste woont Rousnie in een slecht geïsoleerd huis, wat betekent dat de warmte heel snel wegtrekt. Ten tweede is er natuurlijk het financiële aspect, dat ervoor zorgt dat de vrouw de verwarming niet aanzet.

”Ik durf de verwarming niet aan te doen . En als ik dat doe, krijg ik er hartkloppingen van. Ik voel mezelf soms erg zielig en dan vriest het ‘s-nachts nog niet eens.”

Tranen in mijn ogen

Rousnie heeft twee sokken over elkaar aan en slaapt onder twee dekbedden. Haar zoon heeft het ook koud. Voor hem is een elektrisch kacheltje aangeschaft.

Die mag hij af en toe kort aanzetten, want Rousnie krijgt er stress van. ”Ik moet steeds tegen hem zeggen dat de kachel 10 minuten aan mag en niet langer.”

Rousnie is dit jaar van 80 euro aan energiekosten naar 223 euro per maand gegaan. Daardoor komt ze nauwelijks rond en kan ze haar kind geen gevarieerd eten meer bieden. ”Als mijn zoon dan zegt dat we alweer rijst eten, krijg ik tranen in m’n ogen.

Oplossing

De oplossing zou betere isolatie zijn. ”Dan is de warmte niet binnen een uur weg, maar blijft die tenminste binnen. Ik vind het verschrikkelijk dan ik mijn kind straks naar mijn moeder moet brengen als het nog kouder wordt. Maar het moet wel, want anders is het kindermishandeling.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending