Connect with us

Actueel

Gordon scheldt Angela de Jong de huid vol: ‘Zure takketrol’

Gordon

In een ellenlang bericht op Instagram scheldt Gordon AD-columniste de huid vol. Angela vond maandag in haar column dat de zanger zich in het programma Boerderij van Dorst van zondagavond als een narcistisch kleuter gedroeg.

In zijn reactie op de column neemt Gordon geen blad voor de mond. Hij noemt Angela onomwonden die zure takkentrol van het AD.

De zanger vervolgt: “Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten.”

Wrok

Gordon vindt Angela zielig. Hij schrijft verder: “Het wordt een beetje zielig nu Angela en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning.” Meer nog, de presentator vindt Angela gevaarlijk omdat ze haar machtspositie misbruikt voor persoonlijke wrok. “Maar veel erger nog je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat.”

Op het matje

Gordon meent dat het AD Angela op het matje moet roepen. Volgens hem maakt ze willens en wetens mensen kapot. Hij besluit: “Laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn in plaats van de enorme trut die je keer op keer tentoonstelt en doe je werk nou eens goed!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)