Connect with us

Actueel

Live persconferentie: Lichaam in Geleen is van vermiste Gino

persconferentie

De politie bevestigt dat het lichaam gevonden bij een woning in Geleen dat is van de vermiste Gino van der Straeten (9). Dat maakte de politie bekend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is al een 22-jarige verdachte aangehouden in de Limburgse plaats. De man is opgepakt in zijn woning. Er zijn nog niet veel details bekend over de man in kwestie. Enkele uren later maakte de politie dan bekend dat er een lichaam gevonden was. De man zelf heeft aangegeven waar het lichaam lag.

De verdachte was bekend bij de politie. Zijn advocaat bevestigt dat hij verdacht wordt van ontvoering. De politie meldt dat hij eerder in beeld was gekomen als verdachte. Gino ging met de man mee, maar wat er verder gebeurde kon de politie nog niet zeggen. Wel geven ze mee dat Gino gevonden is op aangeven van de verdachte.

De man was reeds gekend bij justitie. De politie wil niet vertellen wat het gerechtelijk verleden van de man is. Volgende week wordt hij voorgeleid. Eerder circuleerden er beelden van de verdachte op de sociale media, maar die informatie klopt niet. De politie vraagt met aandrang om die beelden te verwijderen.