Connect with us

Actueel

Nederlander na Feyenoord-finale doodgestoken met kapmes bij Spaanse bar

Spaanse bar

Donderdagochtend is een 50-jarige Nederlander doodgestoken na een handgemeen in een bar in Torremolinos. Cees volgde daar de finale tussen Feyenoord en AS Roma.

De Nederlandse manager van de zaak bevestigt het nieuws. “Er heeft een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsgevonden voor de deur bij de Heineken Corner, waarbij Cees om het leven is gekomen. Uit respect voor de familie zullen wij niet ingaan op het hoe en wat. We willen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden condoleren en heel veel sterkte wensen in deze zware periode.” Het café sluit een maand de deuren.

De bar zat afgeladen vol met Nederlanders die de wedstrijd volgden. Een 57-jarige man begon ongepaste opmerkingen te maken tegen enkele jonge meisjes. De dronken man, een vaste klant, is daarop aangesproken door de Nederlander.

Kapmes

De eigenaar zette de lastpost uit de zaak. Daarmee leek de rust teruggekeerd, maar toen de Nederlander een sigaret ging roken, stond de dronken man hem weer op te wachten. Hij had een kapmes in zijn hand, waarmee hij de Nederlander te lijf ging. Het slachtoffer liep een enorme buikwonde op en strompelde naar binnen om hulp te zoeken. Helaas konden de toegesnelde hulpdiensten niets meer doen. De verdachte is aangehouden en moet zich weldra voor de rechter verantwoorden.