Connect with us

Actueel

Zien: Kansenparel niet goed geïntegreerd gaat tekeer tegen AH-teamleider: “Je bek ruikt naar poep!”

Veel jongeren hebben een bijbaantje in de supermarkt. Ze beginnen vaak met vakkenvullen en daarna mag je eventueel ook achter de kassa werken. Het is vaak een baantje die jongeren hebben naast school om wat extra geld te verdienen.

Als je gaat werken bij een supermarkt moet je natuurlijk een contract ondertekenen. Daar staan een aantal dingen in die belangrijk zijn voor jou als werknemer. Zoals dat je recht hebt op pauzes en dat je een bepaald aantal uren in de maand moet werken. Ook staat daar het bedrag in dat je per uur verdiend, dat verschilt per leeftijd en functie.

Medewerkers

In de video hieronder is te zien hoe een werknemer van de Albert Heijn zit te eten en dan komt zijn teamleider naar hem toe. Hij vraagt wat hij aan het doen is en zo ontstaat er een grappige confrontatie. De jongen die een broodje zit te eten raakt geïrriteerd en gaat tekeer tegen de teamleider. Wellicht is dit in sommige apenlanden normaal om zo tegen je leidinggevende te schreeuwen, maar in Nederland is dit niet normaal. Maargoed, genoeg woorden vuil gemaakt aan dit kansloze stuk kansenparel. Hieronder de beelden:

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: monsterverhogingen voor benzine en diesel

Vanaf vandaag gelden nieuwe sancties tegen olie uit Rusland. Experts voorspellen dat daardoor de prijs van benzine en vooral diesel keihard zal stijgen.

De EU heeft besloten dat vanwege de Russische inval in Oekraïne, er geen olie vanuit Rusland ingevoerd mag worden. Er geldt eveneens een prijsplafond van maximaal 60 dollar voor olie uit dat land. Dat zal grote gevolgen gaan hebben aan de pomp.

Importverbod

Het nieuwe importverbod gaat de prijs omhoog duwen. Paul van Selms, directeur van United Consumers, zegt er dit over: ”Dat de prijs vandaag nog niet stijgt, komt vooral doordat de importban al maanden in de lucht hing, daarom zijn er op tijd voorraden aangelegd”, zegt Paul van Selms, directeur van United Consumers.

Zoals iedereen heeft kunnen ervaren, daalde de olieprijs de afgelopen periode. Daardoor werden benzine en diesel weer wat goedkoper.

Volgens Jilles van den Beukel, energie-expert, kwam dat doordat er in Europa en in de Verenigde Staten gevreesd werd voor een recessie. Zelfs de coronalockdowns in China zijn hierop van invloed. Dat zorgt allemaal voor een lagere vraag en daarmee ook een lagere prijs.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending