Connect with us

Actueel

Slecht nieuws: Arts sterft nadat hij het Pfizer Covid-19 vaccin had gekregen!

De rouwende vrouw van een vooraanstaande arts uit Florida heeft DailyMail.com verteld hoe haar ‘perfecte’ man stierf aan een mysterieuze bloedstoornis – slechts enkele dagen na het verkrijgen van het Pfizer Covid-19 vaccin.

Heidi Neckelmann zegt dat verloskundige Gregory Michael, 56 jaar – haar ‘beste vriend’ en partner – actief en gezond was en geen bestaande aandoeningen had voordat hij de prik kreeg op 18 december. Ze waren al 28 jaar samen.

Hij stierf echter aan een beroerte op zondagochtend nadat hij plotseling een zeldzame auto-immuunziekte had ontwikkeld waardoor zijn lichaam zijn eigen bloedplaatjes vernietigde – dit zijn de kleine fragmenten die helpen bij het stollen van het bloed.

De radeloze Heidi, 58 jaar, denkt dat het baanbrekende Pfizer-BioNtech-vaccin op de een of andere manier de aanleiding is geweest.

‘Ik weet 100% zeker dat zijn dood te maken heeft het vaccin. Er is geen andere verklaring,’ zei ze tegen DailyMail.com, terwijl ze in tranen uitbarstte.

‘Hij was kern gezond. Hij rookte niet, hij dronk af en toe alcohol, maar alleen op sociale gelegenheden. Hij werkte, gingen vaak kajakken en hij was een diepzeevisser.’

Ze hebben hem getest op alles wat je je achteraf kunt voorstellen, zelfs op kanker, en er was verder niets aan de hand.

Pfizer vertelde DailyMail.com woensdag dat ze op de hoogte zijn van Dr. Michael’s ‘hoogst ongebruikelijke’ dood en dat ze verder onderzoek gaan doen.

Een woordvoerder waarschuwde echter: ‘We geloven op dit moment niet dat er een direct verband is met het vaccin’.

Vader Gregory kreeg niet direct bijwerkingen op de pik maar drie dagen later nam hij een douche en zag dat petechiën op zijn voeten en handen had, dat zijn rode vlekken die duiden op een bloeding onder de huid.

Toen hij zich meldde in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach, het ziekenhuis waar hij werkt en het baanbrekende vaccin kreeg, ontdekte de dokter dat hij leed aan een acuut gebrek aan bloedplaatjes.

‘Alle bloeduitslagen kwamen normaal terug, behalve de bloedplaatjes die terugkwamen als nul,’ zei Heidi.

‘Eerst dachten ze dat het een vergissing was. Dus deden ze de test opnieuw en deze keer deden ze een handmatige telling die nauwkeuriger zou moeten zijn. Deze keer toonde het slechts één bloedplaatje.’

‘Hij voelde zich helemaal goed, hij was normaal, energiek, gelukkig. Maar ze zeiden dat hij niet naar huis mocht omdat dit ongelooflijk gevaarlijk is, je zou namelijk een hersenbloeding kunnen krijgen en sterven.’

Normaal gesproken verwachten artsen een bereik van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed. Hun primaire functie is het helpen bij bloedstolling en het voorkomen van bloedingen.

Heidi zegt dat artsen hebben geprobeerd de acute immuunziekte, die bekend staat als ITP – idiopathische trombocytopenische purpura – om te keren.

Bij mensen met ITP, ook wel bekend als ernstige trombocytopenie, maakt het immuunsysteem fouten in de bloedplaatjes voor vreemde voorwerpen en instrueert het de milt om deze te vernietigen.

Het kan acuut of chronisch zijn, zes maanden of langer duren, komt alleen of in combinatie met andere auto-immuunziekten voor, en komt vaak voor bij bepaalde vormen van kanker of tijdens de zwangerschap.

Kinderen kunnen ITP krijgen na een virale infectie zoals de griep of de bof, terwijl bij volwassenen de triggers HIV, hepatitis of H. pylori kunnen zijn, een soort bacterie die maagzweren veroorzaakt.

Gregory’s vrouw staat er echter op dat hij geen van deze ziekten had.

Een oplossing voor ITP is het verwijderen van de milt maar Heidi zegt dat hij geen kandidaat was omdat zijn bloed niet kon stollen, waardoor de operatie te gevaarlijk werd.

Het Centra voor Ziektebeheersing en Preventie (Amerikaanse RIVM) zegt dat tot nu toe slechts 21 mensen aan ernstige allergische reacties hebben geleden.

Al deze patiënten zouden zijn hersteld, grotendeels dankzij noodinjecties van epinefrine, die vaak via een EpiPen worden gegeven.

‘Op dit moment wegen de bekende en potentiële voordelen van de huidige Covid-19 vaccins op tegen de bekende en potentiële risico’s om Covid-19 te krijgen,’ vertelde Dr. Nancy Messonnier, hoofd van het CDC National Center for Immunization and Respiratory Diseases, op woensdag tegen de verslaggevers.

Een woordvoerder van Pfizer zei dat ze familie enorm veel sterkte wensen.

Het is een hoogst ongebruikelijk klinisch geval van ernstige trombocytopenie, een aandoening die het vermogen van het lichaam om bloed te stollen en het inwendige bloeden te stoppen vermindert.

‘We onderzoeken deze zaak actief, maar we geloven op dit moment niet dat er een direct verband is met het vaccin.’

‘Er zijn geen gerelateerde veiligheidssignalen geïdentificeerd in onze klinische studies, de post-marketing ervaring tot nu toe of met het mRNA-vaccinplatform.’

‘Tot nu toe zijn er miljoenen mensen gevaccineerd en we houden alle bijwerkingen van personen die ons vaccin ontvangen nauwlettend in de gaten.’

‘Het is belangrijk om op te merken dat ernstige ongewenste voorvallen, waaronder sterfgevallen die geen verband houden met het vaccin, zich helaas waarschijnlijk in hetzelfde tempo zullen voordoen als hoe dat normaal bij de bevolking gaat.’

Een woordvoerster van het Mount Sinai Medical Center zei dat het niet mogelijk was om individuele patiënten te bespreken.

De Mount Sinai volgt alle protocollen, richtlijnen en voorschriften van alle bestuursorganen en houdt zich strikt aan de privacywetgeving voor patiënten en de HIPAA-richtlijnen. “Wij kunnen geen informatie over een patiënt bevestigen of ontkennen,” zij zei in een verklaring.

“Voor zover we op de hoogte zijn van een incident waarbij een patiënt betrokken is, wordt er onmiddellijk contact opgenomen met de juiste instanties en wordt onze volledige medewerking verleend.”

Lees verder

Actueel

Extreme kou in aantocht: ”Standje overleven”

Goed nieuws voor winterliefhebbers: morgen wordt het waterkoud in Nederland. In Zuid-Limburg gaat het zelfs sneeuwen!

Meteo Limburg voorspelt een witte deken van 1 tot 3 centimeter sneeuw, gecombineerd met gladheid. In de rest van ons land blijft het droog, of valt een beetje motregen. De temperatuur zal de 2 graden niet overschrijden.

Extreme kou

Weeronline sluit zich aan bij Meteo Limburg en voorspelt ook sneeuw in Zuid-Limburg. In het zuidoosten wordt het zo’n twee graden, terwijl het zes graden wordt aan de noordwestkust. De boosdoener is de noordoosten- tot noordenwind. Het zal waterkoud aanvoelen.

Gelukkig is het maar een dagje echt koud. Dinsdag schijnt de zon alweer en stijgen de temperaturen in het zuidoosten tot 4-5 graden. Aan de westkust wordt het 7 graden.

Kouder dan gemiddeld

Na dinsdag wordt het kouder dan normaal gesproken het geval is in deze tijd van het jaar. Gedurende de dag wordt het 2 tot 4 graden, terwijl het in het binnenland licht gaat vriezen.

Het is wisselvallig weer met wolkenvelden, enkele buien en soms wat zon. De buien zijn winters met behalve regen af en toe ook hagel of wat natte sneeuw.

Gemiddeld is het deze tijd van het jaar 6 tot 8 graden.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Heftig: Rousnie en haar zoontje sterven van de kou, maar verwarming mag niet aan

Het zijn zware tijden voor Rousnie Khemai uit Den Haag. De vrouw en haar zoontje hebben het ijskoud in hun woning, maar de verwarming gaat niet aan. De temperatuur komt zodoende niet meer boven de 14,5 graad uit.

Er zijn twee redenen waarom de verwarming niet aan wordt gezet. Ten eerste woont Rousnie in een slecht geïsoleerd huis, wat betekent dat de warmte heel snel wegtrekt. Ten tweede is er natuurlijk het financiële aspect, dat ervoor zorgt dat de vrouw de verwarming niet aanzet.

”Ik durf de verwarming niet aan te doen . En als ik dat doe, krijg ik er hartkloppingen van. Ik voel mezelf soms erg zielig en dan vriest het ‘s-nachts nog niet eens.”

Tranen in mijn ogen

Rousnie heeft twee sokken over elkaar aan en slaapt onder twee dekbedden. Haar zoon heeft het ook koud. Voor hem is een elektrisch kacheltje aangeschaft.

Die mag hij af en toe kort aanzetten, want Rousnie krijgt er stress van. ”Ik moet steeds tegen hem zeggen dat de kachel 10 minuten aan mag en niet langer.”

Rousnie is dit jaar van 80 euro aan energiekosten naar 223 euro per maand gegaan. Daardoor komt ze nauwelijks rond en kan ze haar kind geen gevarieerd eten meer bieden. ”Als mijn zoon dan zegt dat we alweer rijst eten, krijg ik tranen in m’n ogen.

Oplossing

De oplossing zou betere isolatie zijn. ”Dan is de warmte niet binnen een uur weg, maar blijft die tenminste binnen. Ik vind het verschrikkelijk dan ik mijn kind straks naar mijn moeder moet brengen als het nog kouder wordt. Maar het moet wel, want anders is het kindermishandeling.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending