Connect with us

Actueel

Man gaat naar dierenarts om honden te laten inslapen vanwege vriendin.|

Er zijn nog zoveel dingen die we van honden kunnen leren: waarden als trouw en onvoorwaardelijke liefde staan gewoon gelijk aan het karakter van de meeste viervoeters. Een hond zou er nog niet aan denken om een familielid in de steek te laten. Dat geldt helaas niet altijd voor mensen.

Een tijd geleden ging een man in Indiana met zijn twee bejaarde honden, Sam en Cosmo, naar de dierenarts om ze een spuitje te laten geven. De dieren waren echter niet zoek ofzo, ze waren kerngezond en gelukkig.

De honden waren al tien jaar bij de man. Waarom wilde hij ze dan laten euthanaseren? De reden was dat hij bij zijn vriendin ging wonen en die is allergisch voor honden.

Eerder dan een nieuwe thuis voor de dieren te zoeken of ze naar een asiel te brengen, vond hij het de beste oplossing om ze te laten inslapen.

Bij dierenopvang Begin Again Rescue Co waren ze niet te spreken over de actie van de man. Penny Emerson vertelde aan de lokale media: “Blijkbaar had de man zijn levensplannen veranderd, en daar hadden de honden geen plaats in. Het was echt droevig.”

De dierenarts en zijn collega’s hadden hier geen oren naar. De dierenarts zei: “Niemand van ons wil een einde maken aan het leven van een huisdier, tenzij het is om leed te voorkomen.” Daarom nam de dierenarts contact op met Begin Again Rescue. Zij vingen de honden op en zochten naar een gouden mandje.

Omdat de bejaarde honden een hechte band hadden, moest de organisatie iemand vinden die de twee honden wilde adopteren.trd4567

Eric en Tiffany Dybas hadden onlangs hun hond verloren. Ze hoorden het verhaal van Sam en Cosmo en wisten meteen wat hen te doen stond. Het koppel besloot om de honden een nieuwe thuis te geven.

En de liefde was uiteraard wederzijds. De honden houden van hun nieuwe eigenaars en zijn ontzettend dankbaar voor deze tweede kans. Ze slapen zelfs in het bed van hun baasjes en hebben een enorme tuin om te dollen.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending