Connect with us

Actueel

Zien: 15 Herkenbare dingen die je moeder zei in je pubertijd! |

15 Herkenbare dingen die je moeder zei in je pubertijd

Pubers zijn niet altijd makkelijk en dat weten moeders< maar al te goed. Zo werd ze gek als je je kamer alwéér niet had opgeruimd en moest je altijd voor het donker thuis zijn. Deze 15 uitspraken herken je ongetwijfeld uit je pubertijd.

Uitspraken

1. ‘Het lijkt wel alsof ik tegen een muur praat’
En dat was andersom ook regelmatig het geval.

2. ‘Zolang je onder mijn dak woont, gelden mijn regels’
En jij wilde dan ook zodra het kon, gelijk het huis uit.

3. ‘Nou, als het allemaal zo gezellig is bij Jantje, ga je toch lekker daarheen?’
Het gras aan de overkant is altijd groener.

4. ‘Ik moet ook altijd alles zelf doen hier in huis’
Terwijl je net nog gewoon die wc-rol had vervangen.

5. ‘Zeg, het is hier geen hotel!’
Dé klassieker, deze kennen we allemaal.

6. ‘Als je later zelf kinderen hebt, zul je het pas begrijpen’
Tot die tijd, snapte je er even helemaal niks van.

7. ‘Zeg doe die deur eens dicht. Ben je soms in de kerk geboren?’
En zelf liet ze jouw slaapkamerdeur áltijd open staan.

8. ‘Ik ben niet boos, ik ben alleen teleurgesteld’
Als ze dit zei, had je het echt verpest.

9. ‘Dus, als Pietje in de sloot sprint, spring jij er dan ook gelijk achterna?’
Hmm, waarschijnlijk wel.

10. ‘Vroeger, toen ik jouw leeftijd had, kon dat allemaal niet hoor’
Vroeger was toch altijd alles beter?

11. ‘Vraag dat maar aan je vader’
En dan moest je het van je vader weer aan je moeder vragen…

12. ‘Omdat ik het zeg’
Deze hebben we zó vaak gehoord.

13. *Roept je bij je volledige (doop)namen en achternaam*
Dan wist je dat het serieus was.

14. ‘Als je je verveelt, heb ik nog wel wat voor je te doen’
Ja, maar daar had je even geen zin in.

15. ‘Op een dag zul je me hier dankbaar voor zijn’
Still waiting…

16. ‘Ik ben het zat om altijd maar weer politieagentje te spelen’
Wanneer jij en je broer wéér ruzie hadden.

Bron: Upcoming, Grazia | Beeld: Youtube

Lees verder

Actueel

Politie slaat alarm: 15-jarige jongen al 2 weken vermist

De politie is op zoek naar de 15-jarige Dustin Slomp uit Maastricht. De minderjarige jongen is ruim twee weken spoorloos en werd voor het laatst gezien op 11 november in de Severenstraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Dat meldt de politie op Facebook.

Op de dag van zijn verdwijning droeg Dustin een donkerkleurige trainingsbroek. In het Facebookbericht loopt de politie al vooruit op vragen die ze vermoeden te krijgen over het late plaatsen van de vermissing. De dienders zeggen druk bezig te zijn met de zaak. Daarom kunnen ze helaas niet meer informatie verstrekken.

Heb jij Dustin gezien of weet je waar hij is? Bel dan direct telefoonnummer 0900 – 8844 of 112.

Lees verder

Actueel

Koerier (49) DPD dood aangetroffen door collega’s in bestelwagen: hij werkte tot 14 uur per dag

Een chauffeur van koerierdienst DPD is dood aangetroffen in zijn bestelbusje in het Verenigd Koninkrijk. De man, Warren Norton (49), zat ineengezakt achter zijn stuur. Dat meldden Britse media.

Norton zou door collega’s zijn gevonden in zijn bestelwagen op het terrein van het DPD-magazijn in Dartford, in het Engelse graafschap Kent. Ze dachten dat hij sliep, waarna ze op het raam van zijn busje klopten om hem wakker te maken. Maar hij reageerde niet. Eén van de mannen sloeg daarop een raam in en opende de deur. Maar Norton bleek levenloos. Alle reanimatiepogingen waren tevergeefs.

Norton maakt de laatste tijd veel overuren om zo veel mogelijk pakjes te bezorgen. De alleenstaande vader van een 14-jarige dochter zou wekenlang tot 14 uur per dag hebben gewerkt om alles tijdig geleverd te krijgen.

“Managers proberen je over te halen om meer dagen en langer te werken omdat ze weten dat we zelfstandigen zijn”, verklaarde een anonieme bron aan ‘The Sun’. De werkdruk is naar verluidt enorm. “Alle pakketten moeten telkens uit het magazijn”, vertelde de bron.

Soms zou Norton zelfs alle dagen van de week gewerkt hebben. ‘s Morgens begon hij dan om 6 uur en werkte soms door tot 20 uur. Het loon voor al dat harde werk: 120 pond (omgerekend 140 euro) per dag.

Norton zou ongeveer twee jaar voor de koerierdienst hebben gewerkt. Een woordvoerder van DPD bevestigde de dood van de koerier aan ‘The Sun’: “Onze gedachten zijn op dit moment bij zijn familie en vrienden.”

Lees verder

Actueel

Zoon Peter R. de Vries is in levensgevaar

Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries heeft een waarschuwing van de politie gekregen dat hij is levensgevaar is. Dit komt omdat hij de kroongetuigen van Nabil B. helpt als advocaat.

De politie heeft te horen gekregen dat er mensen zijn die Royce willen vermoorden. ,De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik als advocaat de onschuldige zussen van Nabil B. heb bijgestaan in een civiele kwestie tegen de staat. Daar ben ik mee gestopt toen mijn vader was neergeschoten”, liet Royce aan het parool weten.

,,Ik deed dat uit veiligheidsoverwegingen anoniem, zó anoniem dat zelfs andere kantoorgenoten van niets wisten, maar de opsporingsdiensten zijn zo onzorgvuldig geweest het te laten uitlekken, waarna het ook nog eens in de media is gemeld.”

Hij dacht er gelijk aan om er niet mee door te gaan. ,,Door de aanslag op mijn vader is dat versneld en kwamen de zussen wéér zonder advocaat te zitten”, legt hij uit. ,,Ik heb mijn eigen familie in het ziekenhuis moeten beloven dat ik mijn handen volledig van de procedures voor de familie van Nabil B. zou aftrekken. Het was niet het moment om eigenwijs te zijn.”

,,Naar aanleiding van de dreiging die er momenteel kennelijk op mij rust, zijn veiligheidsmaatregelen getroffen en wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van deze dreiging”, zegt De Vries. ,,Ik hoop met het naar buiten brengen van deze informatie de dreiging te doen stoppen.”

Lees verder
Advertisement

Trending