Connect with us

Actueel

Let op: WhatsApp gaat verdwijnen op deze 49 telefoons!

Tegenwoordig is Whatsapp niet meer weg te denken uit onze manier van communiceren. We appen heel wat af met zijn allen. Maar in 2022 zal deze app niet meer beschikbaar zijn voor sommigen onder ons. Dit jaar zullen 49 toestellen die zowel op Android als op iOS draaien geen gebruik meer kunnen maken van Whatsapp. We delen de desbetreffende toestellen hieronder.

Geen ondersteuning voor Android en iOS

Whatsapp heeft een lijst met apparaten gedeeld die in de loop van 2022 geen ondersteuning meer bieden aan de berichten-app. Het gaat vooral om toestellen die draaien op Android 4.0.3 of lager en Apple iPhones die draaien op iOS 9 of ouder.

Hieronder een lijstje van de toestellen die in 2022 geen Whatsapp meer ondersteunen

● Apple iPhone 6S Plus (128 GB)
● Apple iPhone 6S (64GB)
● Apple iPhone 6S Plus (32GB)
● Apple iPhone 6S Plus (64GB)
● Apple iPhone SE (64GB)
● Apple iPhone SE (32GB)
● Apple iPhone SE (16GB)
● Apple iPhone 6S Plus (16GB)
● iPhone 6s (16GB)
● Apple iPhone 6S (32GB)
● Apple iPhone 6S (128 GB)

Voor Android gaat het om de volgende toestellen:

● Sony Xperia M
● Huawei Ascend D2
● Vico Dark Knight
● Samsung Galaxy Trend II
● Samsung Galaxy Sce 2
● LG Act
● LG Optimus L7 II Dual
● LG Optimus L7 II
● ZTE Grand S Flex
● Samsung Galaxy Core
● ZTE V956 – UMI X2
● HTC Desire 500
● THL W8
● LG Lucid 2
● Samsung galaxy trend lite
● LG Optimus F3Q
● Archos 53 Platinum
● LG Optimus L5 II Dual
● Huawei Ascend Mate
● Samsung Galaxy Xcover 2
● LG Optimus F5
● Faea F1
● ZTE Grand Memo
● LG Optimus L2 II
● LG Optimus L3 II Dual
● Lenovo A820
● ZTE Grand x Quad v987
● LG Optimus L3 II
● Mini Samsung Galaxy S3
● LG Optimus L4 II
● LG Optimus F7
● Vico Sync Five
● LG Optimus F3
● Huawei Ascend G740
● LG Optimus L5 II
● LG Optimus L4 II Dual
● Caterpillar Cat B15
● LG Optimus F6

Lees verder

Actueel

‘Prinses Beatrix heeft vervelende ziekte’

Prinses Beatrix is voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname vorige maand weer in het openbaar gezien. Ze zat vrijdag op de tribune van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) in het Kralingse Bos in Rotterdam.

De moeder van koning Willem-Alexander werd drie weken geleden in het Leids Universitair Medisch Centrum geopereerd aan haar linkeroor. Ze had een cholesteatoom, een hardnekkige vorm van middenoorontsteking. Ontstekingscellen tasten daarbij de botjes in het middenoor aan, wat kan leiden tot gehoorverlies. Na een nacht mocht de 83-jarige Beatrix weer naar huis.

Beatrix is een fervent paardenliefhebber en slaat de laatste jaren haast geen editie van het CHIO over. Het hippische evenement vindt dit jaar voor de 72e keer plaats.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder
Advertisement

Trending