Connect with us

Actueel

BIZARRE ONTHULLING over Mabel Wisse Smit: ‘Onhandelbaar en stoned als een garnaal’

In het nieuwe boek van CDA’er Pieter Gerrit Kroeger staat een bizarre passage over de weduwe van prins Friso. Mabel Wisse Smit is wel vaker onderdeel geweest van enkele stevige geruchten. Maar ook nu is er weer een bijzondere onthulling verschenen.

‘Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen’

Naast de geruchtenmolen over de merkwaardige verstandhouding van Mabel met een van de meest beruchte crimineel van het land, waren er ook sterke verhalen omtrent de Haagse politiek. Kroeger schrijft in zijn boek over de hardnekkige pogingen die de ‘verloofde van Friso’ zou hebben gedaan om de toenmalige voorzitter van de JOVD in te palmen. ,,Ze verscheen met de bolide en de chauffeur van die Klaas Bruinsma onaangekondigd bij ons congres en eiste op hoge toon dat zij in het hotel naar de kamer van Mark werd gebracht. Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen, want ze was stoned als een garnaal en volstrekt onhandelbaar.”

Bizarre stijging vermogen

Kroeger schrijft dat de jonge liberalen van toen hier tot de dag van vandaag nog verlegen mee zijn. Eerder schreven we over de econome en politicologe die voor de derde keer op een rij in de Quote 500 verscheen. Het vermogen van prinses Mabel is gestegen met 93 procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee staat de prinses op de 66e plek met 560 miljoen. Lees hier hoe haar vermogen in zo’n korte tijd, zo heeft kunnen stijgen.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending